Dagens quickfix

Här nedan visar jag en frisyr som, ser ganska så svår ut, men man faktist kan fixa själv med lite pill och kanske en kompis till hjälp.
Frisyren passar på lite viktigare fester eller kanske på ett bröllop eller en bal.





1. För att få håret att falla snyggt och för att få volymen där man vill ha den, börjar man med att sätta upp håret i tre toffsar vertikalt, alltså ovanpå varandra.
Spraya lite hårspray och eventuellt glansspray. Har du bara färgglada toffsar? Dölj dom med en hårslinga.

2. Locka allt hår i toffsarna med en locktång. Spraya varje passé (hårslinga) innan du lockar den med hårspray, för att få den att hålla bättre. Separera eventuellt lockarna lite, beroende på hur du vill att frisyren ska se ut.

3. Använd öppna hårnålar för att fästa lockarna där du tycker att det passar. Det är snyggt om det mesta av volymen är uppe på huvudet, alltså hjässan.

4. Jag valde att inte sätta upp allt hår, utan sparade en liten hårslinga som man kan dra fram över ena axeln. Var noggrann med att hårslingan sitter intill huvudet.

5. Fäst eventuella dekorationer, beroende på vart du ska. Strandparty? Fäst en blomma bakom örat. Ett klassiskt bröllop kan passa bättre med enkla, vita pärlor.

6. Spraya, spraya, spraya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0