Kass jag är

Asså jag är så fruktansvärt kass på att göra en ny header så nu skiter jag i det! Jag vill egentligen ha en som är högre än vad min är, men när jag gör det blir det vita bara större (?) Fattar ingenting.. Sen undrar jag också om man verkligen kan ha en header som har högre höjd än bredd eller blir det bara lustigt då och den måste vara 7 meter lång?

Tacksam om någon kunde svara eller hjälpa mig <3

Första APU-dagen

Nu är jag hemma från APU:n. Började vid halv 9 och slutade nu vid halv 6. Herregud, jag är verkligen inte van vid tidiga mornar. Och vilken lång dag?! Jag vet att en "klassisk" arbetsdag är 8 timmar, men ändå. Shit. Jag är ju inte ens klar med skolan än? Och jag har SÅ ont i fötterna och knät, blir nog fotbad sen. Faaan, vad jobbigt, behöver typ gå och lägga mig nu..

Klippte iallafall mamma idag och en annan kund. Hjälpte också till med permanent, styling osv osv.

Nu ska jag ta en fotbad, fuck vad trött jag är


Trööööött

Får man verkligen vara så trött? Usch, jag vill bara krypa ner i min varma säng igen. Att veta att jag troligtvis inte kommer att vara hemma förrens vid 6 ikväll..

Håller på att steker korv just nu. Pulvermos och korv blir alltså dagens frukost. Shit, hoppas jag får lite energi. Kanske är ett bra tillfälle att börja dricka kaffe?

Bed can't wait!

Nu väntar sängen! Lite tidigt kanske, men efter att ha gått upp tidigt idag tycker jag det är precis lagom! Imorgon väntar första APU-dagen. Lite pirrigt, lite nervöst men mest roligt att komma iväg från skolan lite! Jag ska vara på salongen vid halv 9, så det blir uppgång vid kvart över 7, vilket är en timma och en kvart's sovmorgon, like it!

Ska se om jag kan boka in mamsen imorgon också. Hon ville gärna klippa sig och vad passar inte bättre än att hon sysselsätter mig lite när jag ändå är på salongen?



Grrr, haha jag leker med Philips vovve :)

Projektarbetstid

Resan från Borås gick bra. Jag jobbade lite på projektarbetet, sov lite och åt lite. Precis som det ska va! När vi var framme gick det upp för oss att vi var tvugna att gå hem. Lite surt.. Det tog väl runt 20 minuter, med vår stora packning.. När vi kom hem var maten klar, mumsi. Falukorv i ugn :) Like it!

Efter det gick jag över till Erika och vi jobbade lite med projektarbetet och delade också upp det lite. Kom hem för ett tag sen och har gjort lite arbete på egen hand också, men nu tror jag att jag är klar! Skönt!


Hemåt snart

Philip och jag var uppe med tuppen, (eller a vid 9..) idag på morgonen. Vi gjorde oss iordning och åkte ner till stan. Jag hittade massvis och skulle gå och kolla hur mycket pengar jag hade på mitt konto. Jag förväntade mig runt 1000 kronor men fick veta att 44 kronor finns där. Lite surt. Så det blev ingen shopping för mig, men Philip köpte sig ett par converse, med den amerikanska flaggan på. Skitsnygga!

Nu har vi packat lite och sett klart filmen som vi somnade till igår kväll. Vid 1 går tåget så vi ska nog åka ner snart så vi hinner handla lite också.

Jag är hemma vid 4-tiden och då ska Erika och jag jobba med projektarbetet. Vi får väl se hur det går och hur långt vi kommer :)

PUSSS

Bilder från helgen



Dennis och Matilda



Baby och jag, förfest :)



Dennis och Philip



Älsk och jag lagar mat :)



En ida



Jag förklarade min kärlek till Matilda ;) loove you



Inne på puls



Fan vad ni är bra <3



Lite shopping hann vi med



Skoor gillar vi!



Pussbild nummer 1



Pussbild nummer 2



Dans!



Dans!



Love you babe!

Läggdags snart!

Philip och jag har precis tryckt i oss lite glass, Maple Walnut från sia är världens godaste glass! Vi hyrde en film tidigare idag, men får se om vi ser den eller går och lägger oss :)

Godnatt


New shoes

Bilden går inte att lägga in här, men här är länken till dom skorna jag köpte igår! http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Visa-alla?art=251895

Skön-söndag

Planen för idag var att vi skulle åka till stan och shoppa lite idag, istället för Knalleland, eftersom där var vi igår. När vi vaknade ringde vi och beställde en pizza och kebabtallrikar och började dagen med. Underbart, bara att det tog så lång tid för dom öppnade vid 12 och vi fick därför vänta ett bra tag..

Jaja, när vi hade ätit gjorde vi oss iordning lite snabbt och sedan började vi åka ner mot stan. När vi är framme säger Philip "juste, dom har ju inte öppet på söndagar". Jaha, vad ska vi göra nu då? Tänkte vi. Åkte ner mot Knalleland eftersom Matilda skulle byta något på gina.

Vi gick snabbt igenom Din sko också som inte hade ett skit. Efter det åkte vi hem och "porrparet" packade och åkte. ;)

Ikväll blir det myskväll med chips, godis och en bra film. Någon som har något tips på någon film förresten? Fläskfilé och pommes blir det nog till middag sen också. Kan det bli bättre? Jo, förresten. Vädret kan ju vara bättre.. När vi gick och hämtade pizzan tidigare idag var det solsken och regn (?) Boråsväder liksom..



Min tattoo på höften. Faith, Hope, Love står det :) Är förresten lite sugen på en ny, eller rättare sagt har inte mina tankar samlat sig än, så ska jag få plats med alla idéer behövs nog hela jag. Får försöka fokusera på en.

Gårdagens

Igår var det utgång igen! Fast på riktigt denna gången ;) Vi hade köpt ett spel tidigare i Knalleland som vi förfestade med. Skitkul var det, fick skicka sms och göra massa roliga grejer. Efter det tog vi en taxi ner till stan och så gick vi till en klubb som heter Puls. Eftersom vi kom innan 11 fick vi också gratis inträde, vilket inte var helt fel.

Där inne visade det sig att han i baren kände Philips bror och vi fick därför mycket gratis dricka av han. Haha, allt flöt på! Vi satt vid ett bord och snackade, dansade gärnet och hade det allmänt trevligt :)

Vid kvart över 2, nångång, tog vi en taxi hem. Vi lagade korv och pulvermos, drack lite vatten och gick och la oss!



Hittade bilden på google. Vet inte säkert om det är puls, men det ser bekant ut!


Köpt skor today

Nu kom vi precis hem från Knalleland. Jag hittade inte speciellt mycket, förutom ett par skor från Skopunkten. Matilda och Dennis shoppade gärnet däremot, för drygt en tusenlapp var!

Jag funderade länge på om jag skulle köpa ett eller två par skor, men tillslut blev det bara ett par. Får se om jag har ångrat mig tills imorgon, men då får jag väl köpa dom imorgon då :)

Nu åskar det så nu måste jag stänga av datorn! Pusss

Utekväll

Igår gick vi ju ut då. Vi började förfesta lite här hemma och spelade också Sanning och Konsekvens. Supekul :)
Iallafall, innan vi skulle gå in på krogen tänkte vi äta lite mcd. Kön var hur lång som helst så det tog nog iallafall 20 minuter att komma fram. Vi fick tillslut vår mat iallafall, men när vi var klara var vi inte alls lika sugna på att gå ut. Klockan hade blivit över 12 och att betala 150 kronor i inträde för 2 timmar kändes inte så lockande.

Vi får se vad som händer ikväll, om vi antingen har en lugn hemmakväll eller går ut ikväll istället!

Nu ska vi snart ner till Knalleland för att shoppa lite. Antar att alla precis har fått lön? Precis, så tänkte vi också :) Håller på och lagar lite mat just nu, kebab och kroketter blir det, mumsigt :) Efter det är det bara att göra sig iordning lite och sen sticka :)

Framme nu!

Vi är framme i Borås nu, eller rättare sagt vid 3 var vi framme. Philips mamma hämtade upp oss på Centralen och skjutsade hem oss. Så tiden som har gått nu har gått åt att handla lite gott tills ikväll när Matilda och Dennis kommer. Vi har potatisgratäng och fläskfilé och till kvällen handlade vi lite chips som vi ska ha när vi förfestar lite.

Efter det åkte vi till Lagerhaus (stavning?) där vi köpte Sanning och Konsekvens. Jag tror det blir kul, vi har inte öppnat det än, men det är den elaka versionen, hihi!

Nu ska vi hoppa in i duschen och sen göra oss iordning. Matilda och Dennis kommer nog runt 8-tiden så då blir det party :)


Sovdags snart

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara packa klart till Borås. har lagt fram "party-outfiten", men kommer inte så mycket längre. Tänkte ha min rutiga skjorta imorgon i skolan och senare på kvällen då en svart, nitprydd klänning och high heels. Dagen efter borde jag ju ha något på mig också, men vad? Funderar på att vara tråkig och basic, men vi får se.

Godnatt!


Barbiedrogen

Kåt, smal och brun? Vem tackar inte ja till det?

Nu finns den nya mirakelsprutan Melanotan, även kallad Barbiedrogen. Den sägs göra en brun, minska aptiten och öka sexlusten och vem vill inte ha det?

Många läkare avråder en från den här sprutan eftersom den kan ha allvarliga biverkningar, däribland hudcancer. Den är också olaglig att spridas i Sverige och hela Europa, men laglig att använda, så vitt jag förstår.

Jag har kollat upp lite här nu på internet och jag har hittat att bland annat Kissie använder den (även om hon inte erkänner det) och jag har också kommit fram till att det finns två olika versioner av Melanotan. Melanotan 1 och 2. Den vanligaste är number 2, eftersom den är billig att framställa, men den har mycket farliga biverkningar. Nummer 1 ska kanske bli laglig i Sverige för människor utan pigment, men den är mycket dyrare att framställa, men har dock inte lika mycket biverkningar.

En annan nackdel är ju också att den ska injiceras i rumpan och min största favorit är ju inte sprutor. Jag kollade lite till på internet och hittade ett nässpray, vilket ju låter mycket bättre. Nässpray-företaget säljer även Melanotan 1, som ju inte är speciellt farligt, men frågan är om det är äkta?

Man ska akta sig för att köpa den på internet, eftersom många företag är oseriösa, där ibland verkar "nässprays-företaget" inte alls vara lika seriöst som ett annat företag med den klassiska sprutan.

Jag vet inte själv vart jag står, men jag vill gärna höra läsare som har provat den själva!


Fest i Borås

Imorgon ska Philip och jag till Borås igen. Japp, det blir mycket resande för min del nu för tiden! Denna gången är det bara lite annorlunda för Matilda och Dennis ska följa med oss. Eftersom vi slutar halv 12 imorgon tar Philip och jag tåget vid 12 mot Borås. Vi kommer vara framme runt 3-tiden och ska då fixa iordning allt tills M och D kommer. D jobbar till 4 och eftersom det tar ungefär 4 timmar att köra blir det ganska så sent dom kommer fram, med tanke på att vi ska gå ut på kvällen.

Jag både tror och hoppas att helgen blir super!


Köpte skjorta idag!

Glömde berätta att jag köpte en rutig skjorta idag också. Jag tycker det är så snyggt och framför allt användbart eftersom det går att variera så. Man kan ha den tillsammans med ett par svarta jeans och mc-boots eller med tajts och high heels. Underbart va? Visar den på en annan dag, men här är den iallafall från Gina Tricot's hemsida!


Torsdag

Hemma igen efter en lång och tråkig dag. Historia A:n började idag. Jag och en till klasskompis ska läsa det som utökat program och alltså läser vi det när alla andra har sovmorgon. När jag tänkte på det verkade det inte så farligt men när man väl gick upp vid 6 och visste att alla andra låg och sov, kändes det tungt.
Läraren verkade iallafall okej. Inte för rolig, men vilken historia-lärare är det?

Vid 10 var det dags för "genomgång av projektarbete", vilket inte alls visade sig "bara" vara en genomgång utan att vi även var tvugna att ha möten och stanna i skolan och jobba. Erika och jag gör vårt projektarbete tillsammans och eftersom vi bor grannar kändes det lite mer lockande att sitta i sina mjukis och äta glass medan man jobbar. Men nehe! Vi skulle stanna i skolan och ha två möten så att det slutade med att vi fick ta 3-tåget. Jag hade hoppats på SENAST 1-tåget när jag klev upp på morgonen..



PUSS

Projektarbete

Sitter i skolan just nu och håller på med projektarbetet, skitsegt. Trodde vi skulle få sluta tidigt och bara ha genomgång men nehe! Nu ska vi ha möte med vår handledare vid halv 2..

Skoldag number 3

Ska snart till skolan och jag gick upp tidigt som vanligt. Ett litet plus var pizza på morgonen, vilket är absolut underbart. Ska ha genomgång på projektarbetet idag och så har jag Historia A nu på morgonen.

Kör på lite neonfärgat idag, eller vad säger ni om det? Hiss eller diss?

Påminn mig om att jag ska ringa ungdomsmottagningen idag också för det gick ju inte alls bra att gå dit på onsdag, för då har vi ju kundpass. Kan inte ta ledigt från det.. PUSS!


The starter wife

Vi har käkat lite och ska precis sätta oss och kolla på filmen som går på 9:an idag; The starter wife heter den. Jag har för mig att jag har sett den en gång innan för länge sen och att den är jätterolig!

Vad ska ni göra ikväll?


Nyduschad



Visste ni att jag hade lockigt hår?

Dagens outfit



Såhär såg jag ut idag och här ser ni också mina nyköpa boots!



En liten closeup på mitt favvosmycke från Björg, min älskade korp :)

Philip - före & efter



Före



Efter

Som ni ser blev det en hel del, men både han och jag är supernöjda! Här är ju då håret blött och ofixat, men man ser ju själva klippningen :)

Klippa Philip!

Nu ska jag klippa Philip lite hade vi tänkt. Ska klippa med kniv, det blir så himla mycket bättre till hans frisyr då. Ska lägga in före- och efter-bild när jag är klar :) Lateeeeeer!

PS. Praktikplatsen gick superbra!


I love pizza

Idag steg jag upp JÄTTE-tidigt, vid 6 faktist. Usch, så jobbigt. I skolan skulle vi ha hand om 1:orna idag så det blev skön dag iallafall utan alltför mycket jobb. Vi började med lite rundvandring (skolan är ganska så stor) så att alla ska kunna hitta någorlunda sen iallfall. Jag kommer så väl ihåg när jag var 1:a och tyckte att skolan var hur stor som helst och jag hittade inte på flera veckor. Haha, så jag försökte förklara bra för alla iallafall, hoppas ni förstod ;)

Därefter blev det lite fruktstund, precis som på dagis! Då skolan bjöd på lite frukt. Efter det skulle 1:orna få lite skönt pill i håret och bli stylade av oss. Så vi lockade lite hår och småpratade lite, ganska mysigt faktist :)

Det hela slutade med att vi fick sluta vid halv 12 (!) Superbra. Fick skjuts med en klasskompis så var i nybro ganska så tidigt och behövde inte vänta på något tåg.

Philip och jag skulle ju egentligen äta en god sallad men när vi gick förbi pizzerian blev jag SÅ sugen så det blev det istället. Självklart vesuvio med start kebabsås, mums! Nu på eftermiddagen fick jag hemlagad mat av Philip, supergott. Det är en rätt som hans mamma brukar laga och den smakade exakt lika dant nu när han lagade den!

Nu ska jag ringa min APU plats och fråga om jag får komma på tisdag, hoppas på det bästa! :)


Upp och hoppa!

Steg upp för ungefär en timme sen, usch vad segt det gick idag. Natten liksom bara försvann.. Iallafall, steg upp, tog på mig min mysiga morgonrock och gick och sminkade mig. Åt lite frukost som var gårdagens ris och grillning. Mums! Jag hatar bröd så jag äter alltid mat på morgonen :) Plattade håret efteråt och klädde på mig. Ska visa när jag kommer hem igen!

Men nu ska jag alltså cykla till stationen snart, om ungefär 10 minuter. Ska bara bortsta tänderna! Slutar tidigt idag också så hoppas på att ta 1-tåget.



Jag på pendeltåget i Stockholm! :)

Natti natti

Jag kanske inte har berättat det innan, men jag behöver extremt mycket sömn för att inte bli alltför sur. När det är skola brukar jag faktist försöka komma i säng vid senast 10, även om det oftast inte blir så. Har jag inget speciellt för mig på kvällarna kan jag faktist gå och lägga mig vid 8. Det visste ni inte va?

Så snart är det läggdags för mig, även om det inte är hel skoldag imorgon ska jag ju faktist gå upp vid 6. Efter skolan ska Philip möta upp mig på stan och så blir det antingen en lunch (om jag inte har hunnit äta i skolan) eller en fika på stan. Jag ska också köpa mig ett par nya tajts och även lite rengöringsprodukter hade jag tänkt mig.
Philip hade faktist köpt sig själv en tvål till ansiktet och en after-shave idag och då blev jag påmind om att jag också behöver nytt. Jag tänkte köpa mig en tvål, ansiktsvatten och creme på apoteket imorgon och så kanske det blir något annat smått och gott också!

Ikväll spelade Philip och jag lite wii igen, så himla roligt asså! Mitt när vi satt och spelade gick en jättegroda förbi ute i hallen. Haha, han måste ha gått in när vi hade öppet tidigare idag. Lite läskigt iallafall när man inte var beredd på det!

Men nu ska jag sussa sött iallafall. Philip har redan krupit ner så det blir extra mysigt! Imorgon kommer dagens outfit också så ni har något att se fram emot ;)



Godnatt!


Mc brud

I Stockholm blev ett av mina fynd ett par mc-boots. Tänkte ha dom tillsammans med slitna shorts och en söt top nu när det är lite varmare och till tajts när hösten börjar göra sig påmind. Vad säger ni - hiss eller diss till mc-boots och shorts?



OBS, ej mina på bild, men jag har ett par liknande :)


Första skoldagen avklarad!

Japp, då var första skoldagen avklarad och det var väl inte SÅ jättefarligt. Vi började vid 1 så det blev en liten sovmorgon också och vi hann med 4-tåget hem så det var ju bra. När jag kom hem väntades det grillat, som vi åt utomhus ungefär hälften av tiden tills det började regna. Fin regnbåge blev det iallafall :)

Imorgon ska vi träffa dom nya 1:orna och umgås lite med dom fram till lunch ungefär när vi slutar. Vi har inget vanligt schema på hela veckan så det är skönt med en mjukstart!

På måndag ska sedan APU:n (praktiken) börja och den kommer vara även på tisdagar så det blir bara skola 3 dagar i veckan. Skönt. Eftersom min salong inte har öppet på måndagar får jag långhelg och ska istället skrapa ihop dom dagarna på lov och andra lediga dagar vi har. Erika och jag ska istället jobba lite med projektarbetet på måndagar hade vi tänkt! Får se om det blir som vi har tänkt oss, vi har en plan A och en plan B ;)


Skolstart

Imorgon börjar skolan och jag har lite smått panik, även om det såklart blir kul att träffa alla igen. Vi börjar vid 1 så det blir iallafall lite sovmorgon. Bussen går vid halv 12, så jag får gå upp iallafall vid halv 11. Vi ska ta kort också på morgonen som vi har uppsatta inne på "frisör-avdelningen" och därför vill man kanske göra sig lite extra fin ;)

Philip och jag har precis haft lite tv-spels-kväll. Vi har spelat mario cart på wii:et tillsamans med popcorn och godis. Mysigt. Nu blir det danska hollywoodfruar och sedan en liten kvällspromenad!


Homecoming

Nu är vi hemma från Stockholm igen efter en underbar helg!

Första kvällen vi kom dit, gjorde vi snabbt iordning oss och gav oss sedan ut på stan för att fördriva tiden lite innan Guldknappengalan började. Vid halv 7-tiden gick vi bort mot Fotografiska museet, där visningen hölls i år (förra året var den på Cirkus). Vi minglade runt lite, drack lite vin och åt en "delikatess-tallrik" som man fick. Vi gick ner i god tid till lokalen där visningen skulle hållas och ställde oss först, läs f-ö-r-s-t i kön. Det resulterade i att vi fick bästa platserna, i mitten front row. Visningen var great och om det inte var någon som hade hört det så var det alltså Hope som vann årets Guldknapp. Filippa K vann läsarnas pris och Efva Attling vann priset för årets accessoar. Vi fick med oss en liten goodie-bag hem, innehållande bland annat en scarves, mascara, läppglans, hårspray, foundation, rabatter hos olika affärer, choklad, vitamin well m.m.

Dagen efter var det dags för shopping! Vi var uppe med tuppen vid 7, åt lite god frukost och blev nerskjutsade till Huddinge, där vi tog pendeln in mot Centralen. Vi åt lunch med en av mammas kompisar och var kvar ända till klockan 6 då fötterna värkte så det var inte klokt! Mina fynd visar jag senare ikväll när bilderna har lagts in från kameran!
När vi kom hem bjöds vi på mat (vi bodde hos mammas kompis), någon god kycklinggryta var det. Supergott!

Sista dagen (idag) gick vi upp vid halv 9, åt lite frukost och sedan klippte jag mammas kompis, då vi kom överens om det kvällen innan. Vi packade klart och gick en liten promenad innan vi skulle åka hem. Vi åkte vid 12 från Centralen och bussresan gick superbra. Jag sov hela vägen till Ringaruml. Där tog vi en paus på 45 minuter för lite matrast. Jag köpte en ost- och skinksallad som inte var speciellt fräsch. Vi fick gå och byta den mot en lite mer fräsch, men inte speciellt god. Salladen var alldeles mjuk och äcklig. Usch.
Bussresan fortsatte och jag sov hela tiden utom den sista timmen. Vi blev hämtade av morfar i Kalmar och hemskjutsade!



Cool klänning!



I väntan på att visningen ska börja



Jag vet inte riktigt hur dom tänkte med håret här, eltejp tror jag det är. Kul iallafall!



Cheap monday



Hopes vinnarvisning. Deras inspiration var "klassiskt" och "döden". De höll också väldigt hårt i luvor som fanns på nästan alla deras kläder.



Väntar på pendeltåget med min goodiebag!


Sthlm, here we come!

Imorgon bär det av det Stockholm. Uppstigning sker redan vid 7 på morgonen, eftersom bussen går vid 9 från Kalmar. 6 timmars resa väntar, inte lika kul kanske..

När vi kommer dit ska vi först göra oss iordning för Guldknappengalan och därefter fördriva lite tid på stan innan visningen börjar. Vi får ta bussen hem till Huddinge, där sängen väntar. Dagen efter är full med shopping, lunch med några nära och kära och därefter grillning framåt kvällen. Vid 12 går bussen hemåt till Kalmar på söndagen.

Kommer inte ha något internet där, men lovar att uppdatera om jag kan!

Godnatt!



Älskling, jag saknar dig!

17 augusti

Som jag sa i ett tidigare inlägg, åkte Philip och jag till Falkenberg över natten och kvällen blev över förväntan! Dagen började med att vi gjorde oss iordning lite och åkte sedan ner till Knalleland där jag köpte den där västen jag pratade om. Skjortan får vänta :) Vi åkte ner till stugan, och därefter ner till affären för att handla allt som behövdes till lasangen. Vi hyrde också en film när vi ändå var där :)

Lasangen blev supergod och med hjälp av lite vin och den goda maten blev kvällen superbra! Senare, vid 10-11-tiden satte vi igång filmen och somnade tillslut i soffan. Hur skulle jag beskriva kvällen? P-E-R-F-E-K-T!

Bilder kommer snart!

Falkenberg tonight

Min kära pojkvän har fifflat ihop en överraskning till mig, som jag nyss fick reda på. Snart ska vi åka och handla lite mat som vi kan laga till i eftermiddag och sedan ska vi åka bort till hans stuga i Falkenberg över natten. Där ska vi, som sagt, laga lite god mat (lasange tror jag det blir) lite gott att dricka och kanske en promenad ner till stranden.

Först ska jag kolla mina pengar, om jag har råd med gårdagens fynd eller inte och sedan bär det av!



Här är jag på Philips och min picknick för ett par dagar sedan. Visst ser det mysigt ut?


Buy or not?

Igår hittade jag lite kläder i Knalleland, men nu är frågan om jag ska köpa eller inte. Vad tycker ni?



En väst, perfekt till hösten eller vad säger ni? Köpa eller inte?



Och här har vi en skjorta. Är dock lite mer tveksam till denna. Köpa eller inte?

Knalleland

Varit på Knalleland precis och hittade massvis med grejer jag vill ha, däribland en väst och en skjorta som jag har lagt undan. Jag har ju bestämt mig för att inte köpa något innan Stockholm, men den där västen måste jag nog ha asså. Jag tog kort på både skjortan och västen, så jag ska lägga in bilderna senare så får ni rösta om jag ska köpa det eller inte :)

Vi har ätit lite nu innan också, potatisgratäng och fläskkarré, mums! Så nu ska vi ta en liten tupplur innan vi åker ner till Hemmakväll för att hyra en film tills ikväll.

God middag, eller vad ska man säga?


Massage

Nu har jag precis fått massage av min pojkvän i en timme. Visst är han bäst? I vanliga fall behöver man tjata på sin pojkvän för att ge en massage i 5 minuter, men inte Philip. Tack baby v

Now we're here

Vi gick upp vid 4 i morse för att åka till Borås. Tåget tog 3 timmar och sedan blev vi hämtade av Philips bror på centralen som skjutsade hem oss. Vi har sovit ett par timmar och nu är vi uppe och väntar på pommesen i ugnen!

Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Vi ska troligtvis ner till Knalleland, som ett av deras köpcentrum heter här. Men jag måste ändå spara pengar till Stockholm om ett par dagar. Jaja, vi får se om jag köper något, men visar det senare isåfall! :)



Sista inlägget för ikväll!

Som sagt måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll, eftersom jag ska upp VÄLDIGT tidigt. Vårt tåg mot Borås går vid kvart över 5 på morgonen och eftersom det är en liten promenad dit får vi gå upp ungefär vid halv 4. Det ser jag väldigt mycket fram emot..

Förresten har vår katt kommit hem igen :) Han kom hem nyss, sprang jamande mot oss!

Nu sitter Philip och jag och ska precis äta lite nattmat, man får ju inte gå och lägga sig hungrig!



Godnatt!


Misse saknas

Vår katt har inte kommit tillbaka än :( Han brukar alltid vara hemma vid 6, men han har inte synts till sedan 1 idag :( Vi har gått flera varv runt kvarteret och letat..


Cookalong

Har precis tittat på Gordon Ramsay's cookalong live och skrivit upp två recept! Haha, jag fick skriva fort som en galning på datorn för att hinna med recepten. Han sa ju inte heller hur mycket av varje ingrediens som skulle vara i, så det fick jag gissa mig till genom att titta hur mycket det såg ut att vara i varje skål.

Jag ska laga en måltid åt älskling tänkte jag, visst är jag en bra flickvän? ;) Så det får bli en överraskning åt han i Borås! Lasange blir det till huvudrätt och en citron- och limesyllabub (stavning?) till efterrätt, hoppas han blir glad!



Här är en bild på mig när jag lagade mat tidigare idag. Jag tycker faktist om att laga mat, även om många inte tror det :)

Borås here we come!

Inatt/imorgon ska Philip och jag åka till Borås. Det billigaste tåget gick vid kvart över 5 på morgonen. Bilen är sönder så vi måste också gå hela vägen till stationen (det är inte så långt hemifrån mig, men jobbigt med stora väskor), eftersom bilen är sönder och ska skrotas.

Troligtvis behöver vi gå upp ungefär vid halv 4, så det blir att sova tidigt ikväll! Vi kommer att vara framme i Borås vid 8-tiden, så jag ska försöka att få lite sömn på tåget också och kanske även en timme eller två när vi kommit fram. Jag blir så sur om jag inte får sova!


Dags för en ny header?

Ja nu är det ju såhär; att jag har lite problems med min header. När man förstorar den blir den inte bra, det blir liksom bara en massa vitt överallt. Så nu funderar jag på att ta en ny bild och liksom bara använda den, tror ni att det blir bättre då?

Vi får se om det kommer en lite senare idag :) Håll utkik!

Dagens outfit



Klänning - Indiska
Skor - H&M
Armband - Glitter



Mina söta skor!

Cougar town

Vi har precis ätit lite. Jag och Philip lagade mat och det blev något nytt! Spagetti och köttbullar, men egengjorda. Vi stekte dom och sedan hällde vi en vitlök- och basilikasås över. Supergott! Det får absolut hamna i vår kokbok (som vi har pratat om att göra i ett halvår nu..)

Efter maten klippte jag min lillebror och det blev ju också bra. Det var riktigt långt nu, men han låter mig alltid ha fria händer och blir nöjd varje gång.

Nu sitter jag och kollar på Cougar town, love it!



Jag lagar mat! :)


GHD

Min plattång har varit trasig ett tag nu så snart är det dags för en ny! Jag har länge funderat på en ghd-plattång. Vi använder dom i skolan också, så jag har fått chansen att prova på dom och dom är sååå bra. De är ganska så dyra, men vafasen man ska väl ha den ett tag! Frågan är bara vilken färg/modell man ska ha.







Vilken tycker du är finast?



Bilder från Kolmården

I ett tidigare inlägg har jag berättat om när vi var på Kolmården. Jag lade också upp lite bilder från när vi klappade vargarna men här är lite övriga bilder. Enjoi :)



På väg, jag i bilen :)



Vi stannade för fikapaus!



Bufflar



Philip klappar en liten getbebis :)
 


Moi

 

Söt miniapa, den var inte större än en hand!



En av höjdpunkterna var delfinshowen!



Philip bjöd på lunch. Jag tog en schnitzel och han åt biff.



Påfåglarna gick lösa.



Ser ni hur det ser ut som att han spänner armen?



Jag vet inte varför, men jag skrattar varje gång jag ser den här bilden.



Den här bilden får avsluta, för här är vi på väg hem igen :)


Dress like a star

Visste ni att hemsidan http://www.stylebystars.com/ just nu har rea? Jag har personligen aldrig skickat efter något därifrån, men drömmer om en mängd klänningar jag har sett där. Jag skulle definitivt kunna tänka mig att skicka efter en klänning till nästa skolavslutning, för då kan man vara relativt säker på att vara ensam om den iallafall!

Jag har valt ut mina favoriter från hemsidan. Vilka är dina?



En vit klänning som denna skulle passa perfekt till studenten! Pris: 229:- Förr 499:-



En t-shirt klänning som denna går att använda till i stort sett vad som helst. Man kan lätt variera den med olika tights och liknande och vilket kap! Pris: 89:- Förr 349:-


The day after

Eftersom vi var ute igår är "dagen efter" inte lika bra som gårdagen. Jag vaknade av att Philip kom in med frukost på sängen åt mig. Han hade lagat mos och korv, eftersom både han och jag äter mat på morgonen. Gulligt va? Sedan har vi suttit vid tv:n, lagat lite mat och sovit middag!

Tror jag ska gå och äta min pizzabit jag har kvar sedan i förrgår!
Vesuvio med stark kebabsås är min favvo! Vilken är din?

Äntligen fredag!

Igår blev det utgång i sista sekund! Jag var lite osäker på om jag hade råd eller inte, men eftersom vi var där innan 10 var det gratis inträde. Det var också halva priset i baren fram till tolv, vilket inte var helt fel!

Jag drog till Linda och vi gjorde oss iordning lite innan vi tog bussen in mot Kalmar. Tack och lov fanns det toa på denna bussen så jag slapp stanna den som förra fredagen ;)

Kvällen blev iallafall lyckad och när jag hoppade av bussen hemma i Nybro igen väntade min underbara pojkvän på mig för att hämta mig med cykeln. Är han inte söt?





Bilder tagna av Thérese

The dogwhisperer

Har precis kollat på ett avsnitt av The dogwhisperer, Cesar är ju bäst alltså! Blir så himlans sugen på en hund varje gång jag ser programmet, men Philip och jag kan inte skaffa en förrens jag har gått ut skolan. Då blir det troligtvis en pitbull. Eller en amstaff. Eller en malle. Haha, ja vi får se! Jag vill ha så många olika hundar och jag ska ha alla, men bara inte på samma gång. Frågan är bara vilken vi ska börja med.

Nu ska jag gå och städa lite!

Dagens outfit



Klänning - Gina tricot
Skärp - Gina tricot
Skor - Skokällarn
Väska - Glitter

Vargarna

Här kommer lite bilder från när Philip och jag klappade vargarna på Kolmården!









Den här bilden får avsluta det hela! Det var en underbar upplevelse som absolut ska göra om. Är det någon som funderar tycker jag verkligen att ni ska slå till eller ge bort som present till någon, som jag gjorde till Philip. Och snacka om att han blev glad, vargar är ju hans stora passion.

Övriga bilder från Kolmården kommer senare!

13 augusti

Idag vaknade jag ganska tidigt, vid 10 faktist och jag gick upp! Philip och jag åt lite frukost, jag åt min pizza som var kvar sedan gårdagen och han åt spagetti och köttbullar. Vi äter alltid mat på morgonen, för ingen av oss tycker om "klassisk frukost" särskilt mycket. Särskilt inte bröd, blä.

Vi åkte ner till stan efter att vi gjort oss iordning lite. Där hämtade vi ut biljetter till Borås och för att ta den billigaste kommer vi att bli tvungna att åka vid kvart över 5 på morgonen?! Jaja, man får väl se det som ett litet äventyr och dessutom går det ju faktist att sova på tåget eller när vi kommer fram vid 8. Så nu längtar jag till måndag! Jag har alltid tyckt om att åka tåg också. Jag är ganska så stressad för jämnan och då är det skönt att få lite tid då man inte gör någonting!

När vi hade hämtat ut biljetterna åkte vi till affären för att handla lite picknick-grejer. Det blev helt enkelt vindruvor och fetaost! Ja, alltså inte tillsammans då, men lite grönsaker och sånt hade vi hemma så det tänkte vi ha till fetaosten.
Så då hade vi en mysig picknick under äppelträden i vår trädgård och det ska absolut göras om!


Old pic's



Hittade lite gamla bilder, här från Philips student :)

På bion



Såhär såg Philip och jag ut när vi gick på Eclipse. Jag hade på mig en klänning från H&M.



Haha, det här kortet var jag inte beredd på. Philip lekte paparazzi. Och så min mam i bakgrunden.

Pizza

Börjar dagen med en pizza tror jag :) Älskling är iväg och köper just nu.

Glömde berätta om filmen vi såg härromdagen; Eclipse. Den var superbra! Fast det hade man ju nästan förväntat sig ;) Jag har bara lite svårt att komma underfund med om jag är team Jacob eller team Edward. Varje gång Bella är med Jacob, tycker jag honom, för att sedan ändra mig när hon är med Edward.. Får väl se om jag får en klarare uppfattning under nästa film :)

Vad tycker du? Är du team Jacob eller Edward?

Yesterday

Japp, igår var vi då på Kolmårdens djurpark och GUD vad kul det var. Dagen började med att vi klev upp halv 6, duschade och gjorde oss iordning och sedan bar det av vid 7-tiden mot Kolmården. Vi stannade halvvägs och fikade lite på mina hemmagjorda pizzabullar :) mums!

När vi kom dit gick vi runt och kikade lite på djuren, såg delfinshowen, min mamma blev getingstucken i munnen (men överlevde) och sedan var det dags för vargarna. Vi alla samlades vid en speciell mötesplats, det blev lite prat och sedan gick vi iväg mot dom. Philip och jag gick in först ;) Det var 6 stycken vargar i flocken och vi fick umgås med dom i ungefär en och en halv timme. Det blev mycket klappande och kliande och inte minst slickande i ansiktet. Underbart!

När vi var klara åkte vi hemåt igen. Vi stannade för en glass på vägen och när vi kom hem var det bums i sängen för fötterna och vaderna värkte av att ha gått i flera timmar.

Bilder kommer senare under dagen!

Eclipse

Igår fick jag reda på att jag skulle få en överraskning idag av älskling. Så för någon timme sedan fick jag reda på att vi, ikväll ska gå på den 3:e Twilight-filmen; Eclipse! Vi har planerat i flera veckor att vi ska se filmen, men jobb och liknande har gjort att vi inte har haft tid eller hunnit.

Längtar!


Danska Hollywoodfruar

Nu är det att bänka sig framför tv:n för ännu ett avsnitt av Danska Hollywoodfruar. Haha, love it!

Hungry like a wolf

Idag har varit en sån där riktig slappdag, eller innedag om man vill kalla den så. Philip och jag vaknade, gjorde en mumsig omelett och därefter har det i stort sett varit mys framför tv:n som har gällt. Man behöver faktist såna dagar också!

Så nu håller jag på att tinar upp lite kassler, så får det bli en ost- och kasslersallad snart. Mumsigt! Äter en stor sallad varje kväll just nu, bara för att det är så gott. Det är inte så att jag försöker vara nyttig, för senare på kvällen kan det sluta med både choklad och chips!

Nu börjar det också dra ihop sig tills vi ska åka till Kolmården.
När Philip tog studenten i våras gav jag han en lite speciell present. Jag vet att han älskar djur, hundar och framför allt vargar, så min present till honom blev en dag på Kolmården, tillsammans med mig förstås, och inte bara det, utan vi ska också klappa vargarna!
Snacka om spännande! Vi ska få vara inne hos dom i en hel timme och jag längtar såå för på onsdag åker vi!


Victoria Beckham

Som många redan har hört, har Victoria Beckham blivit designer på allvar nu. Hennes figursmickrande klänningar syns på flera kändisar och Victoria har själv sagt att hon är så lycklig för att hennes stora dröm äntligen gått i uppfyllelse.

Jag satt och kikade lite på några internetsidor och hittade en klänning som är förvånansvärt lik en av Victorias design.



Victorias egen design, här på Blake Lively



Den så kallade "kopian", från www.stylebystars.com

Stockholm

För några minuter sedan bokade mamsen och jag biljetter till Stockholm. Vi åker dit den 20:e och hem den 22:a. Det som står på schemat är den efterlängtade Guldknappengalan, indisk mat och självklart shopping.

På tal om shopping handlade jag lite smått och gott i Kalmar häromdagen. Målet var en kvällsoutfit och jag hittade inte bara det, utan också en überbillig klänning på H&M för ynka 50 spänn. Lovely!


Film

Får väl börja med att ursäkta för dålig uppdatering idag, men jag får väl ta sota efter min utekväll! Ska ge filmen på 3:an en chans nu. Pusss


En snabbis

Skulle välja outfit igår, till kvällens utgång, men jag hittade inget passande.. Därför blir det en snabbtur till kalmar snart för att inhandla något :) Tåget går 10.36 så nu måste jag snabba på!


Utgång!

Imorgon blir det utgång och idag har jag funderat lite smått vad jag ska ha på mig imorgon. Just nu är det ju sådär lustigt varmt-kallt i luften. På dagen är det så varmt så att man dör, men på natten är det svinkallt. Frågan är barbent VS icke-barbent. Jag har valt ut några outfits, men har inte riktigt bestämt mig än vilken det blir. Problemet är att mina "sköna-heels" är i borås (japp, jag glömde dom där min klant) så jag funderar på att helt enkelt köra på sneakers, eller kan man göra det? Men ingenting passar till dom..

Återkommer imorgon iallafall med en bild på vilken outfit det blev tillslut!



Old pic.


The hills

Den 22:a augusti kommer säsong 6 ut på mvt av The hills, men haha! jag har hittat avsnitten på internet! Har sett två avsnitt hittils men ska nog ta mig igenom dom ;) Vill ni veta vart jag hittade dom får ni skicka iväg en kommentar och fråga!

Looooove

Knowing

Philip och jag har precis sett klart filmen Knowing och mycket lustigt slut måste jag säga. Haha, inte alls som man hade förväntat sig. Och "action" stod det på baksidan, ehh snarare thriller. Sjukt läskig så nu avslutar vi kvällen med lite Sex and the city så att man sover gott :)

God natt v

Filmkväll

Älskling och jag ska precis påbörja vår filmkväll. Vi har laddat upp med annanas, choklad, godis och popcorn så det kan ju inte gå fel, eller hur? Filmen vi ska se heter Knowing och vi hittade trailern när vi skulle se en annan film. Den verkade så bra så vi var tvungna att skriva upp namnet och idag hyrde vi den helt enkelt!



Filmen



Philips skapelse!

Dagens outfit



Klänning - Diesel
Tights - Bikbok

Onsdag

Onsdag idag och det betyder att det snart är fredag :) Funderar på att åka ner till stan en vända och hitta en outfit till fredag, då det blir utgång! Min "fin-skor" är fortfarande kvar i borås, så frågan är vad mina fötter ska ha på sig. Man vill ju samtidigt kunna dansa och röra på sig, utan att få skoskav efter en kvart.

Jaja, vi får se vad det blir. Om något köps på stan lovar jag att visa det sen :)


The wedding singer

Grillkvällen gick inte så bra, som ni kanske förstår.. Men älskling och jag har haft en underbar kväll iallafall! Vi lagade vår goda kycklinggryta, tog en cider och nu är det filmmys framför "The wedding singer" som började nyss här på kanal 6. Chips, gurka, morötter, dip, apelsinchoklad och cola gör vilken kväll bra som helst.

Grillkväll

Philip och jag hoppas, och försöker planera in en grillkväll tonight här i nybro. Vi får se hur det går för alla är ju så tråkiga ;) haha.

Egentligen var det tänkt att bara min klass skulle komma, men troligtvis ska vi ha det vid någon sjö istället, så då kan ju alla komma :) Jag håller er uppdaterade om hur det blir!

Pusss v

Movie

Bra dag idag! Har hunnit med mycket, bland annat varit och ätit hos gulle-mormor. Klippte och färgade henne också och färgade dessutom mammas utväxt idag.

Kvällen spenderades framför tv:n med danska hollywoodfruar och även med en liten promenad med Erika. Snart ska filmkvällen påbörjas med älskling.

Love it v


Höst skor

Hur tråkigt det än är så kan man inte undgå att sommaren snart är slut och att hösten börjar närma sig. Något positivt är ändå inom modefronten, där det kommer massa gosiga koftor att gömma sig i, mustiga höstfärger och självklart höstskor!

Jag har kikat igenom bianco's hemsida och valt ut mina favoriter.



Den här leopardfärgade skon går väl ändå inte att motstå? Jag kommer lätt att slå till på ett par när löven börjar falla, för dom är p-e-r-f-e-k-t-a!



Detta är en av höstens skora trender; den rejäla sulan! Frågar du mig tycker jag det är super med ett mode som också är praktiskt!
Istället för smala stilettklackar som man snubblar omkring med och vrickar fötterna, är nu rejäla klackar på modet och till det den här grova sulan nu till hösten. I love it!



De klassiska mc-bootsen är större än någonsin. På bianco's hemsida kan man hitta den här modellen i tre färger; beige, svart och så min personliga favorit; de blyerts-grå.
Satsar man på den här skon har man en vän i alla lägen; perfekta att sparka höstlöv i och till och med välkomna vintern i med en extra strumpa i. Innan du vet ordet av är det vår och vad passar inte bättre då till den blommiga klänningen?


New Header2


Misse



Min fina kisse v


Dagens quickfix

Här nedan visar jag en frisyr som, ser ganska så svår ut, men man faktist kan fixa själv med lite pill och kanske en kompis till hjälp.
Frisyren passar på lite viktigare fester eller kanske på ett bröllop eller en bal.





1. För att få håret att falla snyggt och för att få volymen där man vill ha den, börjar man med att sätta upp håret i tre toffsar vertikalt, alltså ovanpå varandra.
Spraya lite hårspray och eventuellt glansspray. Har du bara färgglada toffsar? Dölj dom med en hårslinga.

2. Locka allt hår i toffsarna med en locktång. Spraya varje passé (hårslinga) innan du lockar den med hårspray, för att få den att hålla bättre. Separera eventuellt lockarna lite, beroende på hur du vill att frisyren ska se ut.

3. Använd öppna hårnålar för att fästa lockarna där du tycker att det passar. Det är snyggt om det mesta av volymen är uppe på huvudet, alltså hjässan.

4. Jag valde att inte sätta upp allt hår, utan sparade en liten hårslinga som man kan dra fram över ena axeln. Var noggrann med att hårslingan sitter intill huvudet.

5. Fäst eventuella dekorationer, beroende på vart du ska. Strandparty? Fäst en blomma bakom örat. Ett klassiskt bröllop kan passa bättre med enkla, vita pärlor.

6. Spraya, spraya, spraya!

Jumpsuits

Länge har jag letat efter den perfekta playsuiten - på H&M, Gina Tricot and so on.. men ingen har riktigt passat mig. Korta ben har varit ett måste men nu har jag börjat tänka om. Är det onödigt, eftersom sommaren snart är slut eller ska man ta tillvara på hela sommaren och inte tänka för mycket framåt?

De korta playsuitsen jag har gillat har varit i mjukismaterial och lite sådär lediga och slappa. Ska jag däremot ha en längre, jumpsuit, vill jag nog ha en lite mer dressad variant.

Jag har samlat ihop mina favoriter från nelly.com och här nedan har ni dem!



En "mjukis-playsuit" som passar perfekt för sena strandpromenader.



Här är en av de längre jumpsuitsen jag tyckte om. Frågan är bara om vitt blir för smutsigt? Dock finns den i grått också, som troligtvis är min favorit.



Den andra jumpsuiten jag gillade var leopardfärgad. Kanske inte något för vardagen, men varför inte egentligen? Have fun, liksom!

Dagens outfit



Tröja - köpt i Stockholm
Linne - Gina Tricot
Jeans - Replay
Armband - gåva

Cateyes

Kattögon är stort i år och det återkommer i allt från solbrillor till makeupen. Det bästa med den här looken är att den går att variera i allt från färger till att dra vingen olika långt ut beroende på tillfälle - till vardags kan du använda en brun ögonskugga/kajalpenna och inte dra vingen lika långt ut som du kanske skulle gjort om det hade varit fest. Då du ska vara lite finare kan du använda en svart kajalpenna, men kanske blanda i lite blått, lila eller guldigt i den för att få djup i ögonen.


Naket

Bästa nude-läppstiftet är från Make up store och heter "DUST sheer".
Matcha med en naken make-up på dagen och smokey eyes på kvällen!



Lägg märke till det gröna nagellacket som är från Viva la Diva!

Silverschampo

Det är många som undrar hur jag får mitt hår så "vitt" eller "vitblondt" och det enkla svaret är silverschampo! Eller, det kanske inte är så enkelt som man tror för att hitta rätt silverschampo kan vara svårt det också. Jag har provat de flesta - vissa gör ingen skillnad och vissa gör håret lila, not very nice..

Men som ni förstår, är inte det här min naturliga hårfärg, utan jag är ljusbrun. För att uppnå färgen jag har nu bleker jag håret. Något som man kan göra, istället för att bleka är att ljusarefärga. Det är mycket skonsammare, men det kan vara svårt att få till den själv så jag skulle rekommendera att gå till frisören om du ska göra det. Ett annat krav när det gäller ljusarefärg är att håret måste vara ofärgat, eftersom bara de naturliga pigmenten bleks, och inte de konstgjorda. Har du färgat håret innan är det alltså blekning som gäller.

Anyway, för att få den där vitblonda looken är det silverschampo som gäller (om du inte ljusarefärgar, då man kan lägga till pigment i färgen som gör den mer vit), men det är inte bara att slänga i schampot heller.
Många hår är mer slitna i topparna än i hårbottnen och detta kan göra att när du applicerar silverschampot blir topparna blåa, medan botten fortfarande är gul. Därför är det bra att försöka ta bara i botten och - om det behövs - i topparna efteråt. Efter det är det upp till dig hur ofta du vill använda silverschampot - 1 gång i veckan kan räcka för vissa, men jag använder det ungefär varannan dag.





Silverschampot jag använder är från L'oréal.

Dagens quickfix

Alla har säkert någon gång hört att "det är jätteviktigt att använda värmeskydd". Särskilt om man plattar/lockar håret varje dag eller använder fönen flitigt. Självklart är det viktigt, men saken är den att man behöver inte just ha ett värmeskydd. Det går lika bra med mousse, hårspray eller någon annan hårvårdsprodukt.

Varför? Jo, det som gör att värmeskyddet fungerar är för att det lägger sig som en hinna över hårstrået och därmed blir håret inte lika skadat av värmen från plattången/locktången/fönen.
Så om du, som många andra, inte hittat "ditt" värmeskydd och tycker att håret blir tungt och fett av det, kan du lika gärna använda ditt favoritmousse! Bra va? Kom bara ihåg att ha ett jämnt lager över hela håret och kamma gärna igenom håret efter du har applicerat produkten.



Värmeskydd för rakt, respektive lockigt hår från L'oréal.

Stora halsband

Stoooora halsband är ett av sommarens stora trender. Själv har jag slagit till på ett blått från Glitter (visar senare!), som jag tycker passar perfekt till solbrännan.
Jag hade dock inte tackat nej till den här godingen från topshop.com!



Pris: 459 kronor

Dagens outfit

Tänkte bara slänga in ett inlägg om vad jag har på mig idag :)



Tröja - Tsega
Shorts - H&M
Skor - Pepperoni
Armband - Bikbok

RSS 2.0