Sleep like a queen

Imorgon är det fredag och det är superskönt! Tycker att veckorna går så himla fort när man har praktik! Imorgon har vi iallafall historia på morgonen, sedan en naturkunskaplektion innan lunch och en efter. Sen slutar vi :) Det innebär att jag tar 3-tåget imon, gutt! Jag får ju träffa Philip lite innan han börjar jobba vid 5 :)

Nu har jag duschat och ska snart gå och lägga mig. Vi har bytt lakan också så det blir lite extra lyxigt ;) Älskar att sova i nya lakan, tycker att man sover bättre då faktist :)



De här örngotten köpte jag på en inredningsbutik som heter Village. Har för mig att de kostade runt 100-lappen styck. Ganska så dyrt, men jag tyckte dom var så fina! Philip sover på "älskling!" och jag på "sussa sött..." Gulligt va?



Hår på de rätta ställena

Ska gå och ta mig en dusch nu och göra mig fräsch :) Ni vet sån där tjejgöra - raka benen, noppa ögonbrynen, en härlig inpackning.. Jag är inte ett så stort fan av hår, haha tro det eller ej ;) Ne skojja bara, hår ska sitta på huvudet och ingen annanstans. Det är okej om en kille har lite skäggstubb men isåfall inget mer än det ;)



Mary-Kate Olsen har ett riktigt fint hår. Kanske borde försöka få till något liknande imorgon? Alltså - inte kamma håret. Ni får se resultatet imon ;)


Fler läsare till din blogg!

För att få fler besökare på din blogg ska du registrera dig på den >>HÄR<< hemsidan. Det är alldeles gratis och har funkat för mig :) Bara ett litet tips :)


Modell sökes!

Jag söker en hårmodell som kan vara modell den 15:e oktober. Det är endast styling, det vill säga ingen klippning eller färgning.
Det kommer att äga rum en visning på kvällen där ett 30-tal modeller ska gå, inklusive du då. Många frisörer från Kalmar län kommer och dessutom olika företag (Matrix, Goldwell, Hårologi m.fl.)

Är du intresserad - tveka inte att säga till :)



Här är en bild från när Erika och jag gick i ettan. Vi var då stylingmodeller för 3:orna :) Riktigt läskigt innan man skulle gå ut men vilken upplevelse! Absolut inget man ångrar :)

Gosigt i soffan

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på lite nya The hills-avsnitt. Har lite vindruvor att mumsa på också :)



Glöm inte att ni hittar avsnitten här ---> http://ch131.com/thehills602.htm

Dagens hair



Ruffs i en toffs.

Mys på lektionen





Såhär mysigt hade vi idag på lektionen. Vi fick hembakad kladdkaka med glass och till det varm choklad. Vi ställde bänkarna i en ring och satt och småpratade. Mysigt va?


Ny design

Som ni kanske ser har jag ändrat min design lite. Har inte bytt headern, men i stort sett resten :) Vad tycker ni? Bättre eller sämre?


En god gärning

Kände bara att jag var tvungen att tacka Hillewi i min klass som bakade de otroligt goda kladdkakorna. Mycket osjälviskt och gulligt att ta med och bjuda på :)


Hemmagjorda raggmunkar

Ska äta lite mat nu. Det blir raggmunkar med bacon. Supergott ju! Man blir så glad när man kommer hem jättehungrig och det är god mat.



Tydligen kan man ha allt möjligt till raggmunkar men jag har bara lingonsylt.

Tycker du om raggmunkar?


Home at last

Sprang till tåget efter att vi hade slutat men det gick ju inte så bra.. Kom cirka 2 minuter för sent så jag hann se tåget gå. Lite surt. Hann dock med bussen som gick vid 4 och detta resulterade i att jag var hemma ungefär en halvtimme tidigare :) Man får väl vara positiv - jag behöver inte springa mer idag!



Kladdkaka på lektionen

Har lektion nu med småföretagande. Vi ska göra en "egen salong". Vår unika idé är att vi ska servera champange och jordgubbar på fredagar och lördagar om en kund har väntetid på till exempel en färg. Bra va?

Efter småföretagande ska vi ha lite prat med klassen och fika. Det blir kladdkaka, mums :)

Åker hem med tåget vid 5, så är hemma runt halv 6. Hörs sen :) PUSS



Matilda till vänster, Johanna, Jag och några randoms.


Börjar lektionen nu

Nu börjar jag snart. Sa ju att jag skulle stanna, haha.
Vi har försäljning&service och småföretagande. Slutar 10 över 4, lite segt..


Beslutsångest

Jag vet fortfarande inte om jag ska åka hem nu eller stanna. Fan, vad svårt det ska va. Jag får ju dåligt samvete hur jag än gör. Jag är en sån mes.

Jag är ju ingen skolkare och går alltid på alla lektioner och gör alla läxor i tid. Så egentligen skulle det ju vara okej att missa en dag. Eller en halv iallafall.

Det kommer sluta med att jag stannar, jag känner verkligen det på mig. Ibland hatar jag verkligen mig själv bara för att jag är en sån tönt. Men jag tänker att det finns bättre tillfällen att skolka. Äh, man kanske ska leva i nuet? Inte fan vet jag.

Yes, we're hot

Hittade lite roliga bilder på Matilda och jag :)












Hatblogga

Åh vad sur jag är just nu. Vi frågade vår lärare om vi skulle få hemarbete, eftersom vi börjar om en och en halv timme. "Ne, det går tyvärr inte" med världens bitchigaste röst. Alltid är det så. Ingen sympati för oss. Och varför ska vi vara "resande klass" om de inte lägger schemat efter det? Dessutom sa hon "ni kan väl gå och köpa glass åt mig på er håltimme".

Måste jag säga att jag är sur? Funderar seriöst på att åka hem med tåget vid 1. Jag är ingen skolkare men någon måtta får det väl vara. Jag har varken tid eller ork att komma hem vid halv 6 nästan varje dag.


Outfit for today

Idag ska jag köra på en cashual outfit.

Ett par gråa jeans, en översize vit t-shirt och ett brunt läderskärp. Dessutom toppar jag det med ett långt guldhalsband. Vad säger ni om det?

"Dagens outfit" kanske kommer i eftermiddag :)
 


Här är jag och Philip för några dagar sedan i Kalmar. I bakgrunden ser ni Gina Tricot.

En lugn morgon

Jag är en ensamvarg. Iallafall på morgonen. Jag älskar att vara ensam och sitta och äta min frukost, blogga lite och göra mig iordning i lugn och ro.

Idag blev det också mat på morgonen, vilket förgyller min dag ännu lite mer :)



Här är jag igår på bussen.


Större profilbild


I love and hate you, baby

Ibland både älskar och hatar jag Philip. När jag kom hem såg jag att han hade köpt vääärldens godaste kakor. Vet inte om han försöker göda mig, men nu har jag tryckt i mig hela förpackningen så imorgon börjar min bantning. Kommer att hålla i ungefär 2 timmar, men det är ju alltid något! Egentligen borde jag vara fet, så mycket som jag äter.


Vill ha ny garderob!

Har sett sammanlagt 7 avsnitt av det nya The hills nu. (Inte alla idag). Det är så fruktansvärt bra, helt sjukt. Förutom att man typ får ångest över sin garderob när man ser deras kläder. Jag vill vara rik..

Undra vad jag ska ha på mig imorgon. Hatar att inte veta innan jag går och lägger mig för då ligger jag och tänker.. för mycket.


Nya The Hills avsnitt

Här kan ni kolla på de nyaste avsnitten av The Hills ------> http://ch131.com/thehills602.htm 

Detta är avsnitt nummer två. Ska du se avsnitt nummer ett, skriver du in ...thehills601, avsnitt nummer 3 ...thehills603 osv. Bra va? :)


Dagens quickfix

Hårinpackning!

Min favorit av budget-hårinpackningar kommer från Gunry. Den finns i 3 stycken olika dofter. Jag tycker om oliv-doften bäst (den gröna).






Dagens hair



Oplattat hår idag.

Mitt favoritprogram

Har fått lite mat i magen nu och Philip har åkt till jobbet.

Sitter och väntar på att The hills ska börja nu med. Typ mitt favoritprogram :) Love it! Tyvärr är det bara gamla avsnitt..



Min favorit är Kristin Cavallari. Vilken är din?

Never back down

Har precis sett klart filmen nu. Den hette Never back down. Från och med nu ligger den absolut på min 10-i-topp lista! Det var en film om kampsport och snacka om att man blir sugen på att ta upp boxningen igen och börja träna. (För er som inte vet det har jag tränat boxning i ett par år).

Nu lagar vi iallafall mat; det blir potatis, isterband och vit sås. Ganska så gott ju :) Sen börjar Philip jobba vid 5 så då blir jag själv. Får se vad jag hittar på :)


No more kisses

Nu är jag hemma igen efter en ganska så kort men slitsam dag. Vi hade ju, som sagt, kundpass idag och jag hade två klippningar. En lite äldre dam som ville ha en "tuff" frisyr, haha så söt hon var. Hon blev jättenöjd :) Jag hade också en annan tjej som jag fick klippa av lite mer än en decimeter på, alltid kul att verkligen ändra frisyren på någon!

Älskling och jag ska sätta på en film nu och mysa för han är sjuk stackarn. Ska ta hand om honom och ge honom te och annat gott :) Är jag inte världens bästa flickvän? Yes, i know haha



Det blir inga pussar nu när du är sjuk älskling, hihi :)

Balklänning

Kom bara att tänka på balklänningen iom allt det här om studenten. Känns som att alla redan har planerat vad de ska ha på sig ända sedan de var typ 5 år? Jag har ingen aning om vad jag vill ha, eller jo en aning har jag ju. Är lite inne på rött, men ändå!

Är det redan nu jag ska börja kolla eller? Jag fattar ingenting. Jag trodde liksom vi gick ut om ett år, typ...



Om jag säger att detta är motsatsen av vad jag vill ha, fattar ni då? hahaha

Student 2011

Sitter just nu och äter frukost. Rostad macka med ost fick det bli. Har egentligen en bit pizza kvar men jag känner mig bara äcklad av den just nu, usch..

Idag är det en kort skoldag. Vi har bara kundpass och sen slutar jag, vilket blir ungefär vid kvart över 12. Skönt va? På kundpassen tror jag att jag hade två klippningar och det funkar väl.

Vet inte om det var idag vi också skulle prova ut studentmössor? Får väl hoppas att jag isåfall hinner med mitt tåg vid 1 för det tänker jag inte missa!



Jag vill absolut inte ha en traditionell mössa. Usch, vad fult jag tycker det är. Texten ska iallafall vara i silver/vit istället för guld och sen får jag se om jag tar någon annan färg på bandet. Varför måste man se likadan ut som alla andra?

Missa inte imorgon...

För då avslöjar jag min favorit-hårinpackning. Och vet ni vad? Den kostar runt en 20:a! Missa inte det :)

Black and gold

Morgondagens outfit blir...

- Helsvart outfit (slappt linne, kofta och tights)
- Guldiga naglar
- Guldmakeup
- Massvis med guldiga halsband

Låter fint va? Tror det blir bra :)


Natti natti





Har duschat och målat naglarna guldiga. Riktigt fint blev det :) Det var verkligen på tiden att jag målade naglarna för jag har tjatat om att jag ska göra det i nästan 2 veckor nu. Känns aldrig som att man har tid över längre..

Nu ska jag iallafall sova, natti natti

Dagens quickfix

Har precis duschat och då provade jag IKEAs schampo som mamma köpt (av någon lustig anledning) och vet ni vad? Det var faktist ganska bra. Löddrar mycket och tvättar ordentligt rent. Dessutom är doften helt okej, men lite "IKEA-aktig", om ni vet vad jag menar..

Har du mycket torrt/skadat hår skulle jag dock inte rekommendera denna, eftersom den tvättar väldigt "rent". Ska du ändå använda den borde du ha ett bra balsam/inpackning efteråt.



Det bästa av allt är att den kostar 19:-


Vinter, vår, sommar, storm?

Jag fattar inte varför jag jämt fryser (?) Jag har frysit hela dagen. På salongen, troligtvis därför jag är i vatten så mycket. Ute, det är ju för fan storm ute. Hur kul är det? Sveriges nya årstider är tydligen: Vinter, vår, sommar, storm. Jag vill inte bo i Sverige isåfall.

Får man börja använda vinterjacka förresten? Känns alltid som att jag är först med det så jag får väl gå runt och frysa. Fan vad jobbigt..



Hittade ingen bild på mig på vintern, haha min mobil hade bara sommar.. Lustigt. Här är iallafall Philip och hans vovve.

Nu ska jag gå och ta en varm dusch så länge som... jag får... tills mamma ropar...

Dissa Kissie

Jag vill kunna tjäna lite pengar på min blogg. Visst, det är kul att blogga och så men hallå! Jag vill ju ha någon att blogga för också. Det är bara ni som kan göra så min önskan slår in, så läs haha!



Kissie? Nejnej, IdaN ska det va haha!

Jag har klippt av 10 centimeter..



Ni borde vara avundsjuka på min pojkvän

Titta vad som väntade på min säng när jag kom hem. Snacka om att lyssna när jag pratar :) måste ha nämnt att jag vill ha ett guldigt nagellack. Vissa är väl ändå lyckligt lottade? Typ jag ;)




What to wear?

Hatar att inte veta vad man ska ha på sig. Särskilt när man ska till salongen. Det är så svårt för färgen kan ju hamna lite överallt om man inte är försiktig och dessutom blir det hår överallt. Jag skojjar inte. Visste ni att ett avklippt hårstrå är supervasst? Yep, jag har hittat en instucken i min tutte. Fick dra ut den med en pincett. Inte skönt nånstans.


Mina ansiktsprodukter





För lite mer än en månad sedan fick jag dessa rengöringsprodukter av min älskade pojkvän. Nu har jag använt dem ett tag så jag tänkte säga vad jag tycker om dom :)

Jag har aldrig haft "dålig" hy som vissa har (tycker faktist synd om er!), men jag har ändå haft problem med enstaka finnar och framför allt pormaskar.
Efter att ha använt dessa har jag märkt att jag inte har fått en enda finne och mina pormaskar har blivit "ljusare" och mindre. Dessutom tycker jag att porerna över huvud taget har blivit mindre och man får ett fint glow i huden.

Jag skulle verkligen rekommedera dessa produkter. Jag använder dem morgon och kväll och dessutom smörjer jag mig med pyttelite HTH Lotion också.

Jag har funderat på att också köpa ansiktscremen i samma serie, eftersom jag upplever att huden blir lite blank direkt efter och det ska den här ansiktscremen förhindra.




The end of monday

Nu ska jag och min älskling lägga oss. Vi har precis sett klart slutet på Transformers 2, efter att ha sett den nu i 3 omgångar. Haha, vi orkade inte igårkväll, hann en stund innan han började jobba och nu då. Jag hade redan sett den och den var precis lika bra som jag kommer ihåg den :) Philip gillade den också och det trodde jag med :)

Imorgon ska jag till salongen. Får se om jag hinner skriva något på morgonen, annars gör jag det på lunchen :)



Godnatt :)

Eget armband



Detta blir nästa projekt.

Vad är klockan?

Nu kom Philip hem, så ska ägna lite "kvalitetstid" med honom. Är klockan redan halv 9? Ska ju till salongen imon så ska försöka sova tidigt, men det känns svårt. Jag är hur pigg som helst. Kanske borde dra på sig stövlarna och ta en promenad? Vi får se vad Philip säger om det..


Onyttiga jag

Det blev pizza idag fast vi hade sagt att vi skulle börja vara nyttiga från och med idag. Dessutom har jag redan tryckt i mig en halv chokladkaka också. Fuck vad dålig jag är. Men gott var det iallafall ;)

Jag vet att jag inte är tjock, det finns mycket fetare människor än mig ;) men jag känner mig liksom otränad!



Avis? Yes, i know hahahaha

Parfym



Jag använder Clean - warm cotton. Vilken använder du?

Dagens quickfix

Saltvattenspray är en underbar produkt för dig som gillar lite slarviga lockar och ett hår som ser naturligt ofixat ut. Som att man precis stigit upp ur sängen och ändå ser sådär slarvigt perfekt ut.

Min favorit kommer från PROFFS och heter Ocean Mist. Du hittar den på bland annat H&M.





Det perfekta håret, eller? Fixas med saltvattenspray och är du inte självlockig, lockar du till några slingor och låter några vara raka.


Saker till lägenheten

Det här är vad vi hittade till vår lägenhet :)



Från IKEA:
- Ljusblå potatisskalare
- Vispar
- Stekspade m.m.
- 2 stycken kuddar
- Kulglassked
- Batterier
- Skärbrädor

Från Lagerhaus:
- Grytunderlägg "hot stuff"
- 3 stycken smörknivar

Från Ö&B:
- En brödrost

Dagens outfit





Bilden är inte från idag, men samma kläder :)

- Svart långarmad tröja (under) - JC
- Stickad kofta - Gina tricot
- Tights - H&M
- Skor - Skokällarn
- Halsband - Pilgrim

Duktig flicka

Kom precis hem från Erika efter lite arbete med projektet. Eftersom vi varken har förpackning eller liknande kunde vi inte göra speciellt mycket idag. Det gick ändå åt en timme åt att komma på schamponamnet och företagsnamnet.
Nu har vi iallafall några förslag och ett av dom tycker jag är jättebra :)
Men jag säger inte vad det är! Det får vara hemligt tills vi vet mer säkert :)



TIGI:s Bed head är en stor inspirationskälla :)

IKEA

Förlåt för riktigt dålig uppdatering! Jag har inte haft så mycket tid över idag, förrens nu, så nu blir det nog ett par inlägg iallafall :)

Idag åkte Philip och jag till IKEA. Eftersom vi snart ska flytta kollade vi på lite grejer som vi kommer att behöva. Vi hittade lite smått och gott men köpte inget som "syns", för vi kommer inte riktigt ihåg exakt hur allt såg ut i lägenheten och så kanske vi ska få nya tapeter :)

Bilder kommer sen på det vi köpte :)


Goldfinger

Jag har länge kikat på Isadoras guld-nagelllack. Så himla snyggt! Det verkade inte vara så jätte-täckande när jag smyg-provade det i affären, men man får väl ta ett par lager.

Får se om det kanske inhandlas ett sådant imorgon :)

Sovmorgon imorgon!

Philip har kommit hem och ätit lite och nu ska vi snart börja kolla på filmen. Den är verkligen superbra, värd att se!

Imorgon blir det sovmorgon för både mig och älskling. Han har jobbat mycket nu och ska jobba varje dag fram till den 10:e. Vad gör man inte för att få en egen lägenhet?
Dock jobbar han imorgon med, men inte förrens vid 5. Samma tid ska jag och Erika göra lite till på vårt projektarbete. Förhoppningsvis (men inte troligtvis) har företaget med förpackningarna svarat. Då kan vi verkligen göra något. Annars är det inte mycket vi kan göra, men vi får väl försöka med det vi kan!

Under dagen vet jag inte vad vi ska göra. Kanske ner på stan en vända? Vi får se :)


Transformers 2

Håller på att ladda ner en film nu. Det blir Transformers 2. Jag har redan sett den en gång, men det har inte Philip och jag tycker den är jättebra :) Får se vad han tycker om den, men han gillar den nog :)

Förresten är ju Megan Fox den vackraste som finns. Snacka avis man blir av att kolla på filmen..




Arbetat lite :)

Nu har Erika åter igen gått hem. Vi hann inte med alltför mycket för hon skulle hem och äta, men vi kunde inte heller göra så mycket heller.
Vi skickade iväg ett mail till ett företag som arbetar med förpackningar för att fråga om de skulle vilja sponsra oss. Vi får se imon eller om några dagar om dom svarar. Hoppas dom vill! Vi ska också göra designen till etiketten vi ska sätta på, men det kan vi ju inte börja med förrens vi har förpackningen.

Imorgon ska vi ha möte igen och då ska vi börja spåna lite på namn osv till etiketten. Färger och liknande får vi vänta med för att anpassa det till själva förpackningen :)



Här har ni vår inspiration iallafall, haha nagelllack men iallfall. Fina färger och metallic! Det blir nog bra!

Work, work, work!

Snart kommer Erika över för att jobba lite med mig med projektarbetet :) Man får ta tillvara på all tid!
Vi hörs igen efteråt :)


Paljetter



Jag vill också ha en paljettjacka som Blake Lively! Älskar allt med den - färgen, längden - allt! Ge mig!


Nya skor



Glömde att jag inte har visat mina nya skor!
De är från Scorett och nedsatta från 999:- till 299:- tror jag det var. Vilket kap va? Perfekta nu till hösten när det är sådär lagom-kallt :)
Jag har dock inte använt dom så mycket eftersom jag får skoskav.. Jag får skoskav av precis alla skor jag har, så dessa har jag haft på korta rundor för att gå in dom :) Det verkar som att det går framåt, för jag får inte skoskav lika fort längre ;)


Jag bryr mig inte!

Funderar på att ladda min mobil nu. Haha, den har varit oladdad i 2 dagar nu och det bästa är att jag inte bryr mig! Jag har allt jag behöver precis här och om någon verkligen vill ha tag på mig finns ju faktist min hemtelefon eller så får ni helt enkelt komma hem till mig ;o



Jag har en htc diamond touch. Det är den absolut bästa mobil jag har haft och det bästa är touchen! Alla säger att den går sönder efter ett tag, men med min är det absolut inga problem. Dessutom är den försedd med ett speciellt glas som gör att den inte repas. Bra va?

Vad har du för mobil?

The city



Sitter just nu och kollar på The city. Det är absolut inte lika bra som the hills, hade faktist klarat mig utan det, men det går ju inget annat på tv just nu.. TV har blivit dåligt, håller ni inte med?


Bilder från höstpromenaden

Här kommer lite bilder från när jag och älskling var ute och vandrade ;)

























På vår tur hann vi bland annat gå balansgång, se en underbar utsikt, lustiga svampar och troligtvis sveriges största spindel.

Min fina vän

Kom att tänka på att vi egentligen skulle ha åkt till Oskarshamn den här helgen för att umgås med Matilda och Dennis. Lite tråkigt att Philip var tvungen att jobba, men å andra sidan var han ju tvungen. Hur ska vi annars ha råd med lägenheten?

Här är iallafall min fina vän :) <3


Jag ska lyckas

Nu har vi ätit, oooh vad gott det var :)

Vi ska gå och vila lite nu innan Philip börjar om lite drygt en timme :)

Ikväll ska jag antingen göra projektarbete (beroende på vad Erika tycker om det?) eller så ska jag göra klart mina jeans! Jag ska lyckas :)


Middag

Idag blir det soppa till middag! Det är en speciell soppa som min papsi har kommit på :) Jag tycker det är så mysigt med soppa när vädret börjar bli lite kyligare. Här är ingridienserna till denna goding;

4 portioner
- en halv falukorv
- en eller två morötter
- 4-5 potatisar
- cirka 10 centimeter purjolök
- en palsternacka
- en fjärdedels rotselleri
- en grönsaksbuljong och en köttbuljong

Gör så här:
Hacka alla grönsakerna och falukorven i så stora bitar du vill ha (jag föredrar lite större bitar). Potatisen och morötterna ska i först för de tar längst tid. Koka upp i vatten och buljongerna (föredrar du mycket vatten kanske du ska ta en extra köttbuljong).
När potatisen är lite mjuk ska palsternackan och rotsellerin i. Låt det koka en stund.
Sist ska falukorven och purjolöken i, koka i några minuter så att purjolöken blir lite mjuk, klart!

Filmen igår

Filmen vi såg igår var väl sådär. Den var ganska rolig stundvis men ändå lustig. Han är filmen var schitzofren eller något.. Man fick hela tiden se två sidor av honom - samtidigt. Hans goda och hans onda jag. Lite lustigt.
Har ni inget annat att se på så kan ni se den för det var ändå lite underhållning ;)



Här är huvudrollens "onda jag"

Chips-frukost

Nu är jag vaken på riktigt. Älskling har kommit hem och vi har sussat ett litet tag men nu ska vi gå upp :) Han börjar jobba igen vid 5, vilket är ganska så tråkigt. Det begränsar också ganska så mycket vad vi kan göra idag, för vi kan ju inte direkt åka bort när vi ska passa den tiden.

Vi har pratat om att vi ska göra våra egna krukor, tror det kan bli ganska så fint och kul dessutom, men vi får se :) Nu ska jag slänga i mig lite frukost för chips räcker ju inte långt ;)


Stress!

Sitter i min säng och myser :) Philip jobbar idag, han började vid 7 så jag följde med han upp när han åt frukost (spagetti och köttbullar). Han är precis som jag - han äter mat på morgonen. Visst är det sjukt?

Iallafall kom han iväg VÄLDIGT sent. Han brukar cykla ungefär 10 i/5 i 7, eftersom det ligger väldigt nära, men idag kom han iväg vid 2 minuter i. Jag blir så himla stressad, men han bara "det är lugnt". Nu kommer han få gå upp ännu tidigare på morgonen, hihi ;)

Men jag ska krypa ner igen och sussa :) Hörs sen!



Haha, söt bild min mamsi har tagit :)


Youth in revolt

Nu blir det film och mys :) Vi ska se filmen Youth in revolt, vilket är en komedi :) Den är väl inte så känd men den får det bli iallafall, den verkar helt okej :)

Vi har också precis åkt till coop och handlat lite choklad med apelsinsmak och fruxo :) Dessutom har vi starka chips hemma :) Mumsigt, det kan ju inte bli bättre :)



Vad ska ni göra ikväll? :)

Våra eeegna köttbullar

Idag var älskling ute på en långpromenad. Vi gick till en stor backe och gick dessutom upp på den, skitjobbigt för den är gansk brant ;) Vi tog massa bilder, så dom får ni se imon :)

Efter vi hade varit ute och gått började vi laga maten. Det blev våra goda köttbullar i pastasås med spagetti, mmmm :) Jag kom på receptet i somras. Vi brukar prova lite olika rätter och oftast blir det faktist bra :)

Här är från när vi åt det i somras :)







Hihi, älskling tyckte iallafall att det var gott :)


Pukebergs glasbruk

Vi gick ner för att kolla på glasutställningen också (vi bor ungefär 50 meter därifrån). Och vilka fina grejer! Eftersom Philip och jag är så inne i vår lägenhet, kollade vi på allt och bara "Den där skulle passa där och den där där.." Haha, så kul! Jag längtar verkligen efter att flytta nu!



Den här skylten är precis utanför mitt hus :)



Här är glasbruket. Det är känt över hela sverige och det kommer folk från jättelångt ifrån bara för att kolla på det :) Lite häftigt faktist, med tanke på att det faktist bara är lilla nybro ;)

Grandpa

Har klippt morfar nu och han blev jättefin :) Nu är jag 200 spänn rikare också och det är ju inte fel ;) Vi fikade lite också på wienerbröd som mormor och morfar hade med sig, mumsigt :)



Här är min söta morfar, dock inte från idag :)

Goood morgon!

Godmorgon!

Det var länge sedan jag var såhär utvilad på morgonen, skönt! Älskling och jag har precis ätit lite. Jag åt en tunnbrödrulle med mos och korv - egengjord ;) Mumsigt!

Vid halv 2-tiden lovade vi mamma att följa med på någon glasutställning, så jag får väl hålla det. Efter det vet jag inte riktigt vad vi ska pyssla med, men vi har tänkt att göra egna krukor till vår lägenhet ;)
Mamma har ju lagt golv i köket och använde då fejk-skiffer. Några skivor blev över, så vi funderar på att såga till dom och göra meterhöga, fyrkantiga krukor som då kan stå på golvet. Fint va? :) Hoppas bara det går :)

Nu ska jag springa och ta en dusch :)

Diesel-mys

Det blev ingen film.. Min lillebror och hans flickvän fegade ur, dom var "trötta". Och vi som la ner hela vårt hjärta på att hitta en film som dom skulle tycka om. Hade vi varit själva kunde vi ju tagit vilken som helst..

Så nu blir det ingen film, för nedladdningen tar ju ett tag och jag orkar inte vänta, haha. Dessutom jobbar Philip tidigt imon (vid 7 på morgonen), så det kan ju vara bra för han att komma i tid. Jag är faktist också ganska trött ;)

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, Philip jobbar ju bara till 11-tiden någon gång på förmiddagen, så vi får väl se till att få lite såna där "måste-saker" gjorda, ni vet, dom där tråkiga som man ändå måste göra. Vi har samlat på oss ganska så många såna på senaste, hihi.



Inget smink och ruffsigt hår.
Sitter och myser i mjukisar och min diesel-tröja :)

Film

Ska ladda ner en film nu och mysa med min pojkvän. Min lillebror och hans flickvän ska också vara med, hihi gosigt. Vet bara inte vad jag vill se för någon. Alla ska ju tycka om den så jag kan ju inte ta sex and the city 2? Haha, då blir nog inte Philip så glad.


Nya tapeter

Efter att Philip hade börjat jobba, åkte mamma och jag och kollade lite på tapeter. Hon ska tapetsera om i köket och jag tyckte det verkade kul eftersom vi kanske ska tapetsera om i vår lägenhet. Hittade många fina, det finns ju för många!

Efter det åkte vi till mormor och morfar för att hämta lite potatis eller vad det var (?) Vi stannade ett tag och mormor berättade att någon med ett okänt nummer har smsat till henne och frågat "Vad var det för läxa vi hade till måndag?" Haha, fick hjälpa henne lite. Skrev först att han troligtvis hade fel nummer. Han skrev "Men jag har bytt nummer" Haha, så trög! Tillslut fattade "Robin" och han kommer nog inte smsa henne mer. Stackars mormor :) Vi kom också överens om att jag ska klippa morfar antingen imorgon eller på söndag. Gutt med lite extrapengar nu till lägenheten :)



Jag tror att vi ska ha en fondvägg i någon färg med silver i iallafall, eftersom jag har så mycket möbler i silver redan nu :) Jag har hittat en tapet med ljus-silver-bakgrund och stora "skissade" blommor. Dessutom var det några röda detaljer på den, skitsnygg! Ska ta kort på den nästa gång jag är och kollar :)


Chic

Kom hem från skolan nu :) Vi tog 3-tåget och sedan åkte Philip och jag och handlade lite gotte tills ikväll. Det blev en schweizernöt-marabou och lite chips, mmmm :) Dessutom köpte jag tidningen chic, eftersom Philip jobbar ikväll så jag har något för mig :)

Nu väntar vi på maten; det blir fläskpannkaka vilket är ganska gott :)




Detta får beskriva min kväll :) Plus en älskling då :)

Tråkig föreläsning

Har haft historia nu och också varit på en föreläsning på naturkunskapen. Den var skittråkig. Hon som pratade verkade verkligen inte som att hon ville vara där och dessutom pratade hon om alger. Skitintressant, verkligen!

Lunchen var iallafall god, det var bakad potatis med skinkröra :)

Nu har vi försäljning och service kvar klockan 20 över 12 :) När vi har slutat ska jag också ha projektmöte med vår handledare. Jag har en känsla av att det kommer att bli väldigt stressigt till tåget, för vår lärare är så himla seg. Jag ska säga till när vi behöver gå, för jag tänker inte missa tåget!


Rutig skjorta!

Idag fick jag verkligen fredags-frukost! Potatisgratäng med fläskfilé, lite omväxling mot mina tråkiga mackor jag har ätit hela den här veckan typ.. Det är hyffsat god mat i skolan också, eller så god som skolmaten kan va..

Första lektionen nu är historia. Jag undrar vad vi ska göra, men den senaste tiden har det varit ganska så slappt, med filmer och liknande. Förutom att vi har läxa hela tiden då..

Idag blir det min nyinköpta, rutiga skjorta. Alltid kul med nya kläder! Vi får se om vi tar en "dagens outfit" idag istället, för att gottgöra er ;)

Ha en bra dag!



Här är min andra rutiga skjorta (inte den jag ska ha idag). Den andra är i mer ljusa färger som omväxling ;)

Mina byxor gick sådär..

Jag är så otroligt trött, så jag funderar faktist på att gå och lägga mig nu.. Haha, det blir tidigare för varje kväll, men imorgon är det ju fredag så då kanske man får lite vila under helgen :)

Jag försökte mig på mina byxor, eller rättare sagt, mamma skulle börja fästa den åt mig och börja. Men hon gjorde inte efter strecket, så jag fick sprätta upp allting. Sur jag blev för det tog typ 10 minuter..

Har skickat in historian nu också, skönt att ha den ur världen..

Godnatt för nu ska jag sova, helt utmattad är jag :/


Sex and the city

Jag är så duktig ;) Jag har gjort klart historian (ska bara skicka in den) och så har jag skrivit loggboken. Jag var lite lat förra gången, så jag skrev den först nu, oops.. Hoppas bara jag inte glömde något, för det var ju ett tag sen vi hade möte, hihi.

Nu ska jag bara skicka in historian och så tror jag att jag ska börja på mina jeans :) Problemet är bara att om jag orkar ena benet så kan jag inte ha dom imon, vilket jag hade tänkt. Ähh, jag borde väl hinna. Jag får se till att orka!

Ikväll slutar Philip vid 8 också, så det är ju mysigt :) Funderar på att tvinga honom att se Sex and the city 2 med mig, haha jag vet att jag är seg som inte har sett den än men alla säger ju att den är dålig (?)


Är det redan helg?

Kom hem för ett tag sen och möttes av potatisgratäng och fläskfilé, hur lyxigt är inte det liksom? På en torsdag?

Sitter och kollar på the hills med ena ögat och försöker skriva klart historian med andra. Det går väl sådär får jag erkänna.. Ska försöka orka med att göra mina jeans sen också, jag är så nyfiken på hur det kommer se ut, blir det fult är det ju bara att plocka bort det :)



Bilden är inte från idag :) Dagens outfit kanske kommer senare ;)



Tack Matilda :)

Matilda är faktist min bästis :) http://matildaenelund.bloggplatsen.se

Jag kom på det!

Kom på vad det var jag glömde skriva! Jag ska ju pimpa mina jeans. Vi får se hur det går, men jag tror att det blir bra :)



Såhär ska det bli förhoppningsvis :)


Håltimme

Sitter i skolan nu och väntar på att "småföretagande" ska börja. Vi börjar vid 1, vilket innebär att när vi börjar har vi väntat i ungefär en och en halv timme. T-r-å-k-i-g-t.

Tar 3-tåget hem och när jag väl är hemma, ska jag först göra klart historian och skicka in den (den är i stort sett klar) Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det känns som att jag har glömt något.. Jag kommer väl på det efter hand.

Det verkar som att det kommer att lösa sig med idrotten, men jag berättar mer sen :) Senare kommer ockå dagens outfit :) <3

Snabb-bloggning

Sitter och äter min rostade macka med ost, usch.. Ser inte fram emot denna skoldagen, så himla tråkigt. Det är så mörkt och kallt och jag är så himla trött. Dessutom är det ju det där med idrotten..

Vi har också småföretagande idag, där vi skulle ha läst ett par sidor i boken vi har. Jag får väl försöka att hinna det nu innan, så det blir lite snabb-bloggning!


TACK, verkligen

Har tagit en dusch och somnar snart nu framför datorn.

Imorgon ska vi ha första idrotts-"lektionen", vi ska träffas och prata kost eller vad det var. Vi ska ha massa olika uppgifter på idrotten, bland annat egen lektion. Usch, jag fasar inför detta. Verkar också som att alla i klassen redan har parat ihop sig med någon (?) så jag får väl va själv. Skitkul, verkligen. Det är också imorgon (tror jag?) vi ska säga vilka vi ska vara med så det verkar ju ganska så kört för min del. Tack så mycket min kära klass!

Nu ska jag gå och sova så vi får väl se vad som händer imorgon. Uppdaterar er om det iallafall.

Förutom idrott så har vi historia och småföretagande. Jag har glömt läxan, fan..

Unknown Factory



Det här är de absoluta drömjeansen. De är från märket "Unknown factory" som är ett ganska så nytt, men populärt märke. Jag har letat överallt efter dem, men tyvärr är de slut överallt.

Mitt projekt blir alltså att försöka få till ett par likadana på egen hand. Vi får se hur det går, men jag kanske börjar redan ikväll ;)


Mmm, mat

Har lagat lite mat precis åt familjen och älskling då :) Det blev en kycklinggryta, mycket god måste jag säga :)

I den hade jag i:
Kyckling, grillkrydda, vitlök, chili, soya, vatten och rosmarin. Till det hade vi pasta :)

Vi var ute på en liten runda med Moses också :) (katten), haha han tycker det är så kul så han springer så fort han kan :)



PUSSS

Love it

http://www.youtube.com/watch?v=vxkxkTjwvsU&feature=related

Haha, jag älskar det :) Renaults nya reklamfilm!


Hemma tidigt

Eftersom jag inte har brudkursen kom jag precis hem nu :) Superskönt!

Vi hade kundpass idag. Jag hade en tant som jag färgade utväxten på och dessutom la jag lite lättfärg (nästan som toning, fast håller bättre) på längderna. Jag klippte också hela hennes hår med kniv. Hon blev skitfin och nöjd verkade det som :) Great!

Efter skolan gick jag och Maria och fördrev tiden lite på stan. Jag köpte mig lite oljefärger, så vi får se om jag kanske börjar måla lite idag ;) Nyfikna? Köpte mig också en french hotdog för jag höll på att dö av hunger!

Nu är jag hemma och bara tar det lugnt. Till 4 ska jag ha lagat mat till alla eftersom jag är ändå är hemma så tidigt :)


Kundpass idag

Shit, vad mörkt det är! Det var nog det absolut första jag tänkte på när jag vaknade. När klockan ringde tänkte jag bara "det måste ju vara något fel, för det är mitt i natten nu" Men det var det inte..

Sitter nu och äter ris med kycklingnuggets från igår. Mums med mat på morgonen! Har blivit mackor nu ett tag bara för att vi inte haft några rester, men detta är absolut mycket bättre! :)

Idag är det kundpass i skolan. Vi börjar vid kvart över 8 och håller på fram till kvart över 12. Medans de andra har brud, kan jag gå hem! Bra va? :)
Så jag är hemma ungefär vid halv 2, eftersom jag tar tåget vid 1-tiden.

Dock får jag inte se älskling så mycket idag, för han jobbar hela dagen.. Tråkigt, men jag får nog hitta på något annat själv :) Bara ta det lugnt helt enkelt!



Blir nog detta halsbandet idag. Vad jag har till får jag se sen :) Nu ska jag göra mig iordning, pusss!

Klar med läxan!

Är precis klar med läxan. Iallfall i stort sett. Jag behöver nog läsa igenom den imorgon när mina ögon inte håller på att slå ihop.. Nu ska jag sova, godnatt!

Konstnär

Jag är så fruktansvärt sugen på att börja måla lite igen. Jag har alltid målat, eller skissat, ända sedan jag var ungefär 2 år kanske.

Philip och jag har bestämt att jag ska måla en stor tavla till vår lägenhet också, men jag är ju sugen redan nu! Problemet är bara att det är så dyrt med alla färger och dukar man behöver (jag har tänkt att måla med olja).

Här är lite inspiration:







Du hittar dem på http://shop.artkoncept.dk/

Av med kläderna!

Kom hem från salongen för ungefär en halvtimme sedan. Hade nog hunnit skriva på lunchen, men jag valde att ta en tupplur istället ;) Hihi.

Idag hade jag 5 egna kunder + att jag hjälpte till med i stort sett alla Lindas. Snacka om trött jag är. Bara massa korta frisyrer också, så det tar ju lite tid. Dessutom blir man helt full med småhår så det första man gör när man kommer hem är att slänger av sig alla kläderna. Så otroligt skönt! Så nu sitter jag i mjukis och väntar på maten som snart är klar. Det blir kycklingnuggets med ris och sötsur sås. Mums, säger jag bara!

Ikväll ska jag försöka göra klart min historia-läxa, sen blir det nog att sova tidigt ikväll. Man blir så slut efter APU:n :)


Tisdag - APU

Sitter just nu och äter min rostade macka med ost. Jag är inte världens största fan av mackor, men eftersom vi inte hade något annat, får det bli det här :)

Jag börjar om en halvtimme och cyklar först om en kvart. Hoppas det är en lugn dag idag!

Får se om jag hinner skriva något på lunchen :) Pusss

Gul i botten och blå i luggen

Har precis duschat. Mitt silverschampo blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Eftersom jag använder det i stort sett varje gång jag tvättar håret, blir det inte jättebra varje gång. Idag är jag gul i hårbotten, blå i luggen och gul i topparna, så det var något nytt! Annars är det mer vanligt att jag är gul i botten och blå i topparna (eftersom topparna är mer skadade suger de åt sig färgen mer), men whatever! Det ser ju inte likadant ut när det är torrt imorgon.

Ikväll blev det ingen film. Vi valde istället att ta det lugnt, med en lång dusch. Det är så skönt att duscha nu när det börjar bli kallt ute för jag är så fruktansvärt frusen av mig, fryser för ingenting typ..

Men nu ska vi (Philip och jag) gå och lägga oss. Jag är så beroende av min sömn att om jag inte sover de timmar jag behöver, vilket är minst 10 timmar, så blir jag sur och lättirriterad. Oftast kommer jag inte ens upp i de 10 timmarna, så i skolan går jag mest runt och är tråkig. Man känner det, att de flesta är glada och "sig själva" när skolan precis har börjat; efter ett långt lov eller liknande, men efter ett tag blir alla tysta och tråkiga. Men så är det ju! Vem orkar gå omkring och vara glad med bara 5-6 timmars sömn?

Godnatt på er iallafall :)



Bild från sommaren -09 tror jag :)


LÄGENHET!

Philip och jag har fått lägenhet! Det är det jag inte har berättat för er, för jag ville vara säker först :) hihi, det är en 2:a på 52 kvadrat, skitfin! Jag älskar den, vi har redan varit och tittat på den och skrivit på alla papper!

Om cirka en månad flyttar vi dit!

Kvällen

Just nu började Simpsons, så ska försöka se på det med ena ögat medans jag gör min historia-läxa. Funderar på att också värma till lite pizza som blev över från i morse, mumsigt :) Hann inte äta så mycket innan jag började jobba, utan det fick bli lite vanilj-yoghurt med krossad choklad i, ganska gott faktist, första gången jag provade det :)

Vid halv 9 kommer älskling hem och då blir det en snabbdusch och sen kanske en film, men vilken vet jag inte. Iallfall inte the invention of lying, så himla dålig..


Dagens outfit





Tröja med ena axeln bar från JC.
Tights med fickor bak och skinndetaljer - Gina Tricot.

Lite lön!

Kom hem från salongen för en kvart sedan. Jag hade en kund som skulle slinga lite ljusa slingor och klippa sig. Hon hade ganska kort hår, så det var ju inte den lättaste klippningen, men det blev skitbra måste jag säga! Hon hade några lustiga knölar i huvet som jag inte vet vad det var :o men det gick väl bra ändå ;) Jag är inte så känslig av mig ;) haha.

Fick lite "lön" av Linda idag också, en 500ing satt ju inte fel ;) Får se vad jag gör med den, kanske lägger den i älsklings och min gemensamma kassa. Vi sparar till en utlandsresa, än så länge har vi ungefär 10 000 kr :) Visst är vi duktiga? :)

Imorgon är det salongen igen. Vet inte riktigt vad jag har för kunder, men det är ju alltid någon :) Dessutom blir det ju lite sovmorgon när man ska gå upp vid halv 8, istället för 6 som jag gör i vanliga fall ;)


The invention of lying

Vi har precis sett klart filmen The invention of lying och den var inte att rekommendera. Shit, vilken dålig film. Den handlar om en stad där ingen kan ljuga, men så då uppfinns lögnen av en man som bor där. Trodde faktist att den skulle vara rolig, men skämten är inte ens roliga och efter en och en halv timme så skrattar man inte längre åt att någon säger rakt ut till någon att den är ful.

Vid 5 börjar jag på salongen. Innan det har vi också ett litet ärende, men det får ni inte veta än ;)



Se den INTE!


Vesuvio med kebabsås

Vaknade för inte så länge sedan. Älskling stack iväg för att köpa pizza så det blev en mumsig frukost :) Vesuvio med kebabsås, hihi. Jag är inte speciellt modig med att prova nya smaker.. Haha.

Iallafall blir det nog en film nu på morgonen också, vet inte riktigt vilken vi ska se, men jag håller på och kikar runt lite.

Vid 5 ska jag vara på salongen för en klipp och sling, så det tar nog iallafall en och en halv timme :)

Godnatt på er

Nu har vi precis sett klart filmen Grown ups. Den var faktist skitbra!

Så nu ska vi borsta tänderna och gå och lägga oss. Vet inte varför, men jag har varit så sjukt trött den senaste tiden. Förrut kunde jag alltid vara uppe halva nätterna, men inte nu längre. Jag kanske har för skön säng? Haha, nej seriöst så vet jag inte varför..

Godnatt på er :)

Grown ups

Har gjort ungefär halva läxan och laddat ner filmen "Grown ups". Matilda du är läskig! Matilda och jag har alltid haft samma smak på ALLT. Nu såg jag mitt förra blogginlägg och hon rekommenderade filmen Grown ups - fast jag redan har laddat ner den. Shit, vad läskigt. Nu börjar det bli lite överdrivet, haha!

Choklad, popcorn, film och älskling kommer att göra min kväll nu :)



Här är jag och Matilda på eget hår i skolan, när jag håller på och färgar hennes hår :) Sötnos <3

Kanske lite produkter?

Nu har jag letat lite i min historia-bok och strukit under det som verkar viktigt. Jag ska nog försöka göra klart uppgiften idag, fast den är tills på nästa fredag. Det är skönt att ha det gjort så tidigt som möjligt, tycker jag!

Kollar också med ena ögat på Pretty Wild, som går på kanal 3. Ganska så kul, faktist :)

Imorgon är det lååång sovmorgon. Jag ska dock till salongen en snabbis vid 5 för en sling och klipp för att få ihop lite timmar. Linda (min handledare) sa också att jag skulle "få något för att jag hjälper till där så mycket" hihi, undra vad det kan vara. Kanske lite produkter? Hoppas!

Ikväll blir det film, som vanligt, men i like it! Älskling skulle köpa lite choklad på vägen hem från jobbet och så har vi popcorn hemma så det räcker nog :) Undra om jag äter för mycket godis och chips? Jag har iallafall inte gått upp något, men funderar ändå på att börja motionera lite, bara för skojjs skull :)

Men nu ska jag göra klart min historialäxa :) Förresten, är det någon som har något förslag på en bra film man kan se ikväll? :)


Visste du att..?

Sitter just nu och kollar på "The Fashion show" på kanal 3. Det handlar om ett gäng designers som försöker slå igenom i den här tävlingen. Visste du att från början ville jag egentligen bli designer? Jag hade helt bestämt mig för det i flera år, tills jag fick reda på att jag var tvungen att sy.. Tror att min syslöjdslärare i högstadiet förstörde lite det roliga med att sy. Så då blev det inte designer då.

Bestämde mig för att söka till frisör sista terminen i 9:an. Såg då att intagningspoängen var minst 240 och det innebar då att jag var tvungen att höja mig i 8 ämnen. Jag kämpade hårt den där terminen och höjde mig i 9. Det gjorde att jag kom in. Det är något jag är stolt över hos mig själv, att jag kämpade och verkligen försökte.

Nu vet jag inte vad jag vill. Tror inte att det är att bli frisör iallafall. Själva frisyrerna och hår och liknande är superkul, men med de nya avtalen innebär det at vi kommer att tjäna ungeför 5000 i månaden i 1 år. Jag vill liksom flytta hemifrån (?) Jag vill antingen söka in på någon konstskola (helst Beckmans i Sthlm) eller så vill jag bli åklagare och då blir det högskola i Göteborg. Jag får fortsätta att fundera, för hur ska man veta vad man vill göra resten av livet redan nu? Jag vill bara att alla andra ska veta att det är okej att ändra sig. Jag har redan gjort det flera gånger och jag är säker på att detta inte är den sista!


Dagens outfit





Idag är det mjukisdag! Kör helt och hållet på adidas idag, med mina adidas-byxor och min rosa adidas-tröja. Dessutom har jag inget smink och håret i en hästsvans. Sådär som en söndag ska vara :)

Alice in Wonderland

Har precis sett klart Alice i underlandet nu med älskling. Jag hade redan sett den när den gick på bio, men inte Philip. Han tyckte att den var godkänd och det anser jag med. Johnny Depp är ju bäst!

Men nu har han åkt iväg för att jobba och jag sitter här och funderar på att göra klart mitt historia-arbete. Känns som att det är bäst att göra det när jag ändå inte har något speciellt för mig, men det känns ändå jobbigt. Det är en sån komplicerad uppgift och jag fattar inte alls hur jag ska orka..


Utsidan av ett schampo

Kom precis hem från Erika. Vi har jobbat lite med projektarbetet. Inte för att det var så mycket att göra, men nu är vi klara med det iallafall. Loggboken skriver jag i senare, hade jag tänkt. Jag glömmer så lätt bort vad vi har gjort, så jag måste skriva med en gång nästan!

Nu sitter älskling och jag och kollar på "cookalong live" och blir hungriga. Dom gör en chokladmousse som jag absolut vill prova! Ser supergott ut :) Men jag får väl nöja mig med min Toblerone här hemma..

Fårskinn

Fårskinn är ju ett av höstens/vinterns stora måsten. Jag har hittat en som jag bara måste ha! Det blir absolut den här nästa vecka!




Salt

Har precis sett klart filmen Salt nu. Jag tycker att den var helt okej, ganska så spännande hela tiden och bra handling. Dock lite oklart slut, man får inte riktigt se vad som händer, utan får typ gissa sig till det.

Men nu väntar sängen, godnatt <3


Jag är datorproffs!

Haha, jag känner mig typ bäst i världen just nu! Har lyckats ladda hem Salt + undertexten till den! Själva filmen var ju inget problem, men vilket krabb med undertexten! Shit, vad bra jag är, var bara tvungen att säga det!

Nu blir det alltså film, med chips&dip, popcorn och choklad. Så jävla gutt!


Dagens quickfix

Fiskbensflätan är absolut den snyggaste flätan jag vet. Och så enkel att göra! Självklart ska den vara super-rufsig. Jag hatar frisyrer som ser sådär "fixade" ut. Ha antingen en på sidan, eller varför inte fläta undan luggen?



Gör så här:

1. Dela upp håret du ska fläta i två delar.

2. Ta en liten hårslinga (ju smalare, desto snyggare) från din vänstra halva och lägg över på din högra.

3. Fortsätt med motsatt sida och byt tills du har fått hela flätan klar.

4. Kom ihåg att det spelar ingen roll om flätan blir ruffsig. Tycker du att den är för "fin" i slutet, kan du gärna dra ut några hårslingor här och där.

5. Avsluta med ett torrt spray, som inte är alltför hårt. Klart!


Frukost på mcd

Idag jobbade Philip från 7-10 på morgonen, så jag fick sova ensam ett tag. När Philip kom hem gick vi upp, gjorde oss iordning lite och åkte till mcd för en onyttig frukost! För mig blev det en mcchicken jr, en mellanpommes och vatten. Philip tog 2 stora pommes, eftersom han är glutenallergiker.

Efter "frukosten" gick vi till ÖB där vi handlade den största tobleronen vi hittade, haha! Så nu ska vi mysa ner oss i en stor filt och njuta av chokladen. Precis sådär som en regnig lördag ska vara :) Vid 5 börjar Philip jobba igen, så då får jag se vad jag hittar på :)


Kvällens planer

Har gjort LITE läxa, men jag får väl göra klart den i helgen. Egentligen är den til fredag, men måndag, tisdag har jag APU och till torsdag har jag en annan läxa, så den vill jag ju plugga på under onsdagen.

Vid halv 9 slutar Philip och då ska jag cykla bort till hans jobb för att möta honom. Efter det ska vi hyra film och handla lite gotte :) En perfekt fredag-kväll om jag får bestämma!



Inte för att bilden har något med inlägget att göra, men visst är Philips hund söt? :)

Bild när jag håller i ormen



Shit, hade det inte varit en sån rolig bild så hade jag inte lagt upp den för jag ser ju förjävlig ut. URSÄKTA MITT BLANKA FACE :)

Plugg väntar

Har ätit nu, det var faktist supergott. Älskling, du är så duktig på att laga mat! Ska byta om till mjukis nu och sätta mig och plugga lite historia. Vi fick en inlämningsuppgift idag som ska vara klar till nästa fredag. Jag tänkte att, eftersom jag ändå inte har något speciellt för mig idag, så kan jag lika gärna göra klart den!

Vi ska skriva max 2 A4-sidor om Egypten förr. Det var frågor såsom "jämför de olika flod- resp. högkulturerna" och liknande. Tråkigt och svårt. Det är inte precis så att man hittar ett svar i boken, utan ska man jämföra ska man dels kunna de olika "alternativen" och sedan börja analysera själv. Men det är iallafall inte så stort arbete, vilket både är positivt och negativt. Ibland kan det vara svårt att skriva för lite, eftersom varje mening i stort sett måste vara perfekt, känns det som..


I don't give a shit

Måste bara säga att jag bryr mig faktist inte. Jag tänker vara kompis med personer som faktist VILL vara kompis med mig.

Jag tänker inte fjäska mer och jag tänker aldrig, aldrig mer hålla käften.

Jag vet vilka mina äkta vänner är, TACK FÖR MIG, HEJ!

Jag har hållt i en orm!

Nu är jag hemma från skolan. Philip och jag hann också iväg och röstade innan. Jag röstade på moderaterna till riksdagen och socialdemokraterna till kommun och landsting.

På den sista naturlektionen kollade vi lite i mikroskop på små söta djur som bodde i 2-månaders gammalt vatten. Riktiga snyggingar måste jag säga! Innan vi slutade gick vi också till ormen som vi har på skolan, Alice hette den. Jag fick hålla den ända tills den försökte strypa mig ;) Bilder kommer senare idag!

Nu håller Philip och jag på och lagar mat. Falukorv i ugn kanske inte låter som världens bästa fredags-mat, men det får duga idag!



Såhär såg jag ut idag! Till det hade jag också tights och här ser ni också ett av mina nyinköpta halsband. Fint?

Två lektioner av tre avklarade!

Nu har jag haft historia och en lektion med naturkunskap, så det är bara en lektion kvar innan vi slutar! Skönt!

På historian fick vi en inlämning som ska vara klart om en vecka.. Hon sa i början att hon inte skulle ha läxa varje vecka, men i stort sett har vi det. Tråkigt..

Till lunch var det lite valmöjligheter, jag tog korv med bröd. Jag är inte speciellt mätt nu men det får väl duga ändå, vi slutar ju ändå snart :)


Friday

Sitter här nu och äter gårdagens pannkakor med sirap! Ett perfekt sätt att börja fredagen med :) Egentligen tycker jag inte om sött på morgonen, men idag går det bra.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, antingen det ena halsbandet jag köpte (med något till då kanske?) eller min rutiga skjorta. Hrm, vi får se vad det blir..

Idag är det först Historia och efter det har vi två lektioner med naturkunskap. Jag tycker faktist att natur är ganska så kul, så det blir en slapp och härlig fredag!

Jag slutar vid 2, tar tåget vid 3 och är hemma halv 4. Hyffsat tidigt iallafall. Funderar på att göra om mina jeans idag också, men vi får se om jag orkar. Philip jobbar ikväll så jag får väl hitta på något, men något aktivt blir det då inte!


Idol

Har kollat lite på idol och samtidigt legat på min spikmatta. Eller legat och legat; jag har haft den lutad mot ryggen i soffan. Sjukt ont i början och sjukt skönt efter ett tag.

Sen fick jag en riktigt dum idé.. Jag tänkte att eftersom spikmattan ökar blodcirkulationen kanske den kunde göra mitt ass fastare om jag satt på den.. Ja, ni fattar ju vart det kommer att gå.. Jag stod faktist ut i 5 minuter tills jag höll på att dö. Min rumpa är fortfarande illröd och full med små, små hål.

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig. Imorgon har jag historia på morgonen och läxa i det också. Försökte fatta, men gjorde det inte. Antingen har vi fått fel sidor att läsa eller så har jag fel bok. Om man ska svara på frågor om Egypten kanske man inte ska läsa om romarriket?

Efter historian har vi två lektioner med naturkunskap. Den första är med B-klassen och den sista har vi själv. Det är också då vi ska labba, vilket är ganska kul. Innan jag kom hit hade jag faktist aldrig kollat i ett mikroskop..



Godnatt!

Kinamat och shopping

Glömde ju berätta vad som hände igår efter eget hår!

Philip hämtade upp mig när jag hade slutat, runt 12-tiden. Vi åkte in till stan för att käka kinamat. Supergott var det och älskling bjöd mig också, gulle <3 Efter det åkte vi till Ikea. Vi strosade runt där inne ett bra tag, men kom ändå ut utan en enda grej. Märkligt..

Eftersom det ligger ett shoppingcenter precis i närheten gick vi in där också. Jag hittade lite grejer, bland annat två halsband och en skjorta :) Jag visar senare!

När vi kom till Nybro igen gick vi in på ÖB och shoppade lite godsaker till kvällen. Vi åkte också till apoteket och hämtade ut mina p-piller, vilket verkligen var på tiden eftersom jag är på sista pillret!

Självklart blev det också en film på det! Vi visste direkt vilken vi skulle ha och var ute på 5 minuter, istället för 50 som det brukar vara ;)



Här är filmen vi såg. Det är en komedi och den är verkligen att rekommendera, för den var super :)

Eget hår

Igår i skolan hade vi eget hår, vilket betyder att vi får fixa varandras hår lite som vi vill. Jag var med Matilda och på mig färgade vi utväxten med blondering. Jag färgade också hennes utväxt med ljusarefärg och dessutom gjorde vi en effekt i underhåret i en röd-brun nyans. Skitsnyggt måste jag säga!



Här ser ni resultatet och min "icke-utväxt". Detta är precis den nyans jag vill ha på håret, så vitt som möjligt! Eftersom jag inte passar i varma färger, det vill säga färger som går åt det guld-röda hållet, vill jag undvika de nyanserna så mycket som möjligt i mitt hår.

Ambulans idag på salongen!

Kom hem från salongen för inte så länge sedan. Efter lunch fick jag bland annat lägga i en bottenfärg, schamponera, städa och styla lite grann. Dessutom kom ambulansen. Det var inte jag som var dålig, men hon som delar salongen med Linda (min handledare) fick plötsligt väldigt ont i magen och höll på att svimma. Vi ringde ambulansen och hennes svärmor och lade ner henne på golvet så länge.

När väl ambulansen var framme hade hon redan blivit mycket bättre. Eftersom hon hade mens var det inte så allvarligt med magen, utan det hade varit någonting med det. Dessutom hade hon hyperventilerat som gjorde att händerna stelnade.

Efter allt det tyckte Linda att jag var värd att gå hem. Hemma blev det pannkakor och nu ska jag plugga historia. Åhh, vad tråkigt. Har kollat igenom boken där vi ska hitta svaren (vi har fått en papper där vi ska svara på 8 frågor) och svaren står inte precis tydligt. Fan, jag måste nog läsa alla dom sidorna iallafall..


Tacos-lunch!

Har lunch nu och möttes av Philip som stod och lagade tacos när jag kom hem. Underbaring! <3 Har gjort ganska så mycket idag redan. Har sköljt en permanent, fixerat, stylat, tonat och mest av allt; städat. Jag har städat hela schamponeringsplatserna och rummet där vi blandar färg. Men det behövdes kan jag säga!

Vet inte riktigt vad jag har mer att göra i eftermiddag, men något mer blir det väl! :)

Nu ska jag äta, så vi hörs när jag har slutat :)


Torsdags-morgon

Idag är jag tekniskt sett ledig, men jag ska vara på salongen idag för att få ihop mina timmar. Min handledare är ledig på måndagar, då vi egentligen ska vara ute på praktik, så jag får ta igen de förlorade dagarna på lov, lediga dagar etc.

Jag tror inte att jag har någon egen kund idag, det blev ju lite snabbt påkommet att jag skulle vara där, så hon hann inte boka in någon åt mig. Men ska jag vara ärlig så är det faktist ganska skönt.

Måste snabba mig nu, för jag börjar snart! Pussss

God morgon, onsdag!

Sitter här i köket och äter frukost, potatismos med kassler :) Jag känner mig faktist ganska så pigg idag, vilket är ett mirakel ungefär. Jag antar att det är för att vi har egna hår idag och det är ju superkul :) Få sitt hår fixat på skoltid! ;)

Håret kommer att vara lockigt idag med när jag går till skolan. Känns ganska så onödigt att göra det iordning för att ändå sedan förstöra det efter en timme. Så plattångsberoende är jag inte ;)

Igårkväll låg jag på spikmattan en stund, så jävla skönt! Somnade till och med :) Philip blev livrädd när han såg min rygg efteråt, haha.



Nu måste jag gå och byta om! Ska försöka hinna med lite snabb-shopping efter skolan med ;) Ni får se sen om jag köpte något!

Snart sängen

Philip och jag har precis duschat och snart väntar sängen. Funderar på att ligga på spikmattan en 20 minuter ungefär innan jag somnar. Man blir så avslappnad då och alla musklerna slappnar av. Det är bra för min rygg för jag har alltid så ont och är så stel.

Jag ska också prova mina nya ansiktsprodukter, så ni får ett omdöme imorgon :)

Imorgon är det ju egentligen kundpass, men vi har istället eget hår, vilket innebär att vi får göra iordning oss i håret. Jag ska färga utväxten och färga ögonfransarna, som Matilda i min klass ska göra på mig :) Det är skönt att få utväxten färgad så fort, innan man har fått en 3-centimeters utväxt.

Har köpt Chic idag också, så ska avsluta kvällen med den :)

Vi hörs imorgon :)



Fin-tisdag

Slutade vid halv 6 idag, gutt! Jag hade inte 2 klippningar, utan en sling och en klipp (på två olika personer).

Nu när jag kom hem möttes jag av älskling, ståendes i köket och lagade mat. Tydligen blir det fin-tisdag med potatisgratäng, fläskfilé och en stor sallad med fetaost. Hur jävla tur har inte jag som hittade Philip? Jag känner mig ju nästan bortskämd.

Inte nog med det, utan jag hade fått namnsdagspresent på sängen när jag kom hem. Två rengöringsprodukter till ansiktet och en yantra-matta. Okej, jag är bortskämd.



Rengöringstvål för ansiktet 99:-



Ansiktsvatten 99:-



Spikmatta, runt 500-lappen


Lunchrast!

Är hemma nu på min lunchrast. Det blev stekt potatis och köttfärslimpa.. Haha, man får ta vad man får!

Det är en lugn dag idag på salongen, och det är ju skönt för omväxlings skull. Jag har designat det nya skyltfönstret ;), permanentat, fixerat, färgat ögonfransar och bryn och stylat. Inte så mycket, med andra ord. Haha, jag råkade också säga till en kund att jag har namnsdag idag.. Pinsamt. Hon bara "hehe, okej grattis då".

I eftermiddag blir det lite mer att göra iallafall. Jag har två klippningar inbokade, en nu vid 2 och en vid 4-tiden tror jag det var. Hoppas jag slutar vid halv 6!



Jag just nu. Lockigt hår blev det idag och en tråkig tröja.

Grattis Ida!

Sitter just nu och äter lite pizza från gårdagen. Bästa frukosten som finns, eller vad säger ni? Har också sminkat mig och INTE plattat håret! Ska försöka att inte slita på det så mycket, så idag är jag lockig! Det ser dock inte så fint ut som det kunde göra, eftersom jag somnade med blött hår igårkväll..

På salongen idag vet jag inte riktigt vad jag har för kunder. Har för mig att det är två stycken iallafall, men hoppas dom inte kommer så sent.. Det är skönt att ändå komma hem i hyffsad tid och inte behöva gå och lägga sig det första man gör när man kommer hem. Sen väntar ju älskling hemma idag också :) Wihuuu!

Idag blir det ett par jeans som inte är speciellt fula, men inte fina heller. Dessutom blir det en enkel, långarmad tröja, eftersom det är lite kyligt på salongen.

Och en sak till, säg grattis, för idag har jag namnsdag :)


Godnatt bloggen

Nu ska jag lägga mig. Har fixat en liten överraskning till älskling när han kommer hem imon :) Hihi, men det kan jag inte skriva ifall han nu läser detta ;) Tro inte jag är dum, honey! Jag tror iallafall han kommer bli glad, det är en personlig present. Så personlig den kan bli faktist :)

Ska bara välja ut vad jag ska ha på mig när jag har praktik imon, men det är inte så viktigt eftersom man kan få färgfläckar på kläderna. Man kan inte gå i sina finkläder precis! Det blir ensamt att sova själv inatt, men imon kommer ju Philip igen :)

GOOD NIGHT


Gör personliga jeans

Jag ska göra om mina jeans! Såhär vill jag att dom ska se ut!



Snyggt va?

Färga ögonbryn

Nu ska jag färga och noppa mammas ögonbryn. Ni har väl hört att ögonbrynen är ögonens ram?



Snygga ögonbryn hos Megan Fox

Snygga väskor

Har kikat runt lite på sidan http://www.chique.se och hittat massvis med snygga väskor. Just nu är jag väldigt inne på en svart, med med en twist eller vad man ska säga. Varför inte slå till på en lite annorlunda väska? Varför vara så himla feg och ha en väska som alla andra? Jaja, Döm själv! Här är iallfall väskor enligt min smak!



599 :-



679 :-



529 :-



599 :-

Långarmade klänningar

Letar lite efter långarmade klänningar. Det är perfekt nu när det börjar bli lite kallare, för jag känner alltid att jag annars får ta samma gamla kofta till alla klänningar och det förstör faktist lite. Det är ju så fruktansvärt kallt i skolan, så man måste ju ha något på armarna.

H&M har många fina, enkla klänningar, så jag funderar på att köpa mig ett par, iallafall en svart och en röd. Skitsnyggt med bara ett stort smycke till!



Något sånt här letar jag efter. Jag tror att jag ska köpa på H&M, men den här är från http://www.chique.se

Jag just nu..



Jag just nu, lite smink, skitigt hår och allmänt trött! Men visst har mitt hår blivit långt ändå? Har nog aldrig varit så långt! Jag klipper mig var 4:e vecka, fast bara pytte-pytte lite. Det är nästan ett måste när man sliter på håret så mycket som jag gör. Jag bleker, fönar och dessutom plattar håret varje dag.. Men nu börjar det bli friskare! Det bästa är ju att man bara bleker i botten, så topparna blir ju inte mer slitna av det iallafall :)

This weak

Var ute med kissen en liten stund, haha han tycker ju att det är så kul :) Han bara galopperar efter oss, med svansen 5x så stor som den brukar vara, haha.

Nu ska jag ta något att käka, men får se vad det blir. Allt från vanlig mat till godis är möjligt. Popcorn känns lockande ;) Slår nog på the hills också och myser resten av kvällen :)

- Imorgon är det APU igen. Jag ska vara på salongen vid halv 9 på morgonen och så får jag se när jag slutar. Förhoppningsvis innan 6. Imorgon kommer älskling igen också :)

- Sedan är det onsdag och INGET KUNDPASS! Yesss, fan vad skönt! Istället ska vi ha eget hår, vilket innebär bye bye utväxten! Ska också färga ögonfransarna :) Fräscht! Det gör så otroligt stor skillnad när ögonfransarna är färgade! Särskilt när det är precis nygjort, för då har man som en liten eyeliner i ett par dagar, upp till en vecka. Like it! Jag ska vara med Matilda på eget hår och jag tror att hon skulle göra samma som jag :) Iallafall utväxten!
Slutar vid kvart över 12 så det blir 1-tåget hem :) Ska försöka hinna köpa ett halsband innan tåget går också, så jag får snabba mig :)


Chokladbomb

Jag hittade ingen chokladkaka, men däremot lite chokladglass, mums :) Från alvestaglass! Absolut den bästa efter ben&jerrys då ;)

Nu kollar jag på top model, fast jag redan har sett hela säsongen ;) Äh, skit samma, det finns ändå inget att se ;)

Funderar på att kolla runt lite på internet, på inredning. Undrar ni vad jag ska ha det till eller? Haha, ja ni kan ju gissa (a)


Stela armband

Stela armband är det absolut hetaste just nu. Jag äger själv ett från nelly, med lite hår på ;) Låter kanske lite lustigt, men det är rikitgt snyggt! Carolina Gynning äger ett likadant förresten!

Hittade också de här armbanden, från Cocoo. Jag skulle vilja ha allihopa, men det blir ju lite för dyrt kanske.. Ska jag välja 3, blir det svart, vit och orange! Den turkosa är riktigt fin också, men det är någon liknande färg jag har på mitt egna armband :)


Mys i soffan

Det blev inget the hills-maraton. Jag skrev loggbok istället och la över lite grejer från datorn. Nu vid 3 börjar ju The tyra banks-show, så då ser jag ju hellre det :) The hills finns ju liksom kvar :)

Min kisse ligger fortfarande och myser med mig i soffan :) Hade jag haft en stor chokladkaka med schweizernöt och älskling här, så hade allt varit perfekt ;)

Saknar min baby

Vi har precis varit och ****** ** ********** och ätit pizza då :) Jag tog en vesuvio med stark kebabsås, finns inget bättre asså!

Philip har åkt hem till Borås också, eftersom han har lite viktiga saker att göra där, men han kommer hem imorgon igen! Men iallafall.. Jag saknar han ändå.. Ligger just nu i soffan med min kisse, han brukar aldrig ligga i knät, men han känner väl att han behöver trösta mig :)

Nu blir det "The hills"-maraton. Har hittat en sida där dom nya avsnitten sänds :) Skitbra! Det är ju ingen svensk text, men vad gör det? :)



Saknar dig gose <3

Jag är pigg!

Philip och jag vaknade för ungefär 20 minuter, skitpigga! Haha, bara för att vi ska göra en rolig grej idag som ni inte får veta än ;)

Blir inte ni också såna? Alltså, ni blir jätte-pigga när det är något spännande eller roligt som ska ske? Jag är alltid sån, kan aldrig sova länge om jag ska göra något annorlunda dagen efter :) Äh, jag får väl sova en stund i eftermiddag!

Philips föräldrar kommer ner idag också ;) Så det blir nog pizza till lunch också, mumsigt :)

Nu ska Philip och jag ut på en promenad innan frukost :) Pusssss


Nu lägger jag mig!

Philip och jag har precis tittat klart på "I love you, Phillip Morris". Den var väl sådär, kanske för att jag hade ganska så höga förväntningar av dig för den var ju absolut inte dålig. Det var bara det att det skulle vara en komedi, med det var mer en drama med lite komedi i.



Vi hade också köpt hem smörpopcorn och lite godis. Vi smakade faktist dom där yoghurt-godisarna som alla säger är så äckliga. Visst, dom var annorlunda (dom har något gojjs i) men jag tycker faktist att dom var goda :)



Nu ska det iallafall bli skönt att lägga sig. Jag vet inte riktigt när jag måste gå upp imon, men jag är ju ledig hela dagen, skitskönt! Det är en liten hemlighet jag ska göra imon ;) hihi, ni kommer få veta det men kanske inte än riktigt. Jag får se om jag är snäll och berättar imorgon ;)

Godnatt alla sötnosar :)

Duktig flicka

Kom hem från Erika för ett tag sen. Shit, vad mycket vi gjorde, vi är så duktiga! :) hihi. Vi gjorde klart hela kollaget+lite till. När jag kom hem städade jag lite också, vi hade ju fått nytt golv, så jag dammsög, torkade golvet och bar in lite möbler. Nu är jag riktigt trött och förtjänar lite vilotid!

Kollar på "pretty wild", något nytt program (?) Jag har iallafall inte sett det innan. Ganska bra faktist, om man jämför med vad som annars går på tv.

Vid halv 9 slutar Philip och då ska jag möta upp han utanför hans jobb. Vi ska cykla till stan och hyra film, köpa lite godis och sånt. Mysigt va? Tips på någon bra film vi kan se? Jag är ganska sugen på en komedi, men också någon liknande den vi såg igår, Inception. Skräck kan jag inte se.. Jag freakar ur och kan inte sova på 2 veckor sen, haha jag är en sån tönt ;)



Nu ska jag gå och käka lite :) Vi hörs senare ikväll!


Nu drar jag :)



Nu drar jag till Erika :)


Fördriver tiden

Sitter och spelar lite mario kart för att fördriva tiden lite. Snart ska jag över till Erika och vi ska jobba lite med projektarbetet. Vårt projektarbete är att vi ska skapa en alldeles egen schampoförpackning. Coolt va? Vi måste komma på en design på både etiketten och själva förpackningen - vilken färg, form osv. den ska ha. Jag tror att det blir skitkul om vi verkligen lyckas! :)

Idag ska vi försöka börja på ett kollage tror jag. Jag har redan kikat runt lite på några förpackningar jag gillar, så jag får se om hon tycker likadant. Annars blir det jobbigt.. Både har ganska så starka viljor, men man får ju försöka enas! :)



Tigi gör riktigt snygga flaskor, tycker jag :) Något sånt här vill jag ha!

Slapp-söndag

Golvet är nästan klart nu, det är bara en liten bit i köket kvar, så jag räknar med kanske 1-2 timmar? Inte vet jag hur lång tid det tar ;)

Vi har nyss ätit också och Philip har åter igen åkt iväg till jobbet. Jag har skrivit lite i min loggbok till projektarbetet och om lite drygt en timme ska Erika och jag träffas för att jobba lite också. Det är skönt att ha något att göra och eftersom jag är ganska så upptagen imon är det bra att ha det gjort nu!

Vet inte vad jag mer ska göra idag? Philip kommer hem halv 9 så jag tror att det blir film då, eftersom jag inte behöver gå upp speciellt tidigt imon :)


Varför är jag vaken?

Philip åkte precis till jobbet. Han börjar vid 7, slutar igen vid halv 11, börjar vid 1 och slutar vid halv 9. Tråkigt att vara ensam hela dagen!

Vid 9-tiden kommer det folk hem till oss och ska lägga golv i hallen och köket. Tror det blir skitsnyggt för just nu har vi en sån där brun, ful plastmatta. Eftersom vi nyss köpt huset håller vi på och renoverar lite i taget. Idag blir det stora, svarta stenplattor. Skitsnyggt!

Tror att jag ska sussa ett tag till nu, man vet aldrig om jag kan sova sen när dom håller på med golvet. Tror att det låter en hel del.. Godnatt!



Gammal bild och annat hårfärg.
Bättre eller sämre?

Hemma igen från bion

Nu är vi hemma igen från bion :) Filmen var skitbra, så den är verkligen att rekommendera! Alla specialeffekter var sjukt bra gjorda, så man tänkte inte ens på att det var overkligt att hela världen vände sig upp-och-ner.

Filmen slutade vid 3 minuter i halv 9 och det gick en buss vid halv 9, så älskling och jag sprang ner mot stationen men tyvärr kom vi för sent - 1 minut över halv. Lite surt, för vi fick vänta till 10 då. Vi fördrev tiden lite på mcd, vilket iofs var ganska så mysigt :)

Nu är vi supertrötta och ska lägga oss. Philip jobbar imorgon hela dagen så jag får se vad jag hittar på, men på en söndag är det väl okej att ligga framför tv:n hela dagen?

Mot Kalmar

Har duschat, sminkat mig och gjort mig iordning. Sista problemet är bara vad man ska ha på sig? Hatar när man kommer in i en sån där period där man tycker att allt i garderoben är fult.

Vissa perioder använder jag alla mina kläder och vissa bara de nyaste. Just nu tycker jag att allt är fult och jag är sååå sugen på att shoppa en helt ny garderob. Tyvärr går ju inte det eftersom jag behöver spara i stort sett alla mina pengar..

Men det är en väska i Kalmar som jag vill ha.. Jag får se om jag slår till på den idag eller är duktig och sparar :)

Vi hörs ikväll, nu ska jag gå och byta om! :)


Gårdagen..

Igår blev vi först upphämtade och skjutsade ut till festen. När vi kom dit var min första tanke att alla var bönder.. Det var väl kul stundvis, men jag har definitivt varit på bättre fester..

Dom största samtalsämnena var sverigedemokraterna och porr. Man blev riktigt trött på att höra att "utlänningarna tar våra jobb" och att dom hela tiden visade och jämförde vilken brud som var snyggast i en porrtidning (som dessutom låg framme?)

Mycket kvinnoförnedrande och sexanspelande sas hela tiden. Jag fick höra att någon skulle ta mig under en säng (?) att min rumpa var fin m.m. ÄCKLIGA MÄNNISKOR!

Tror nog att detta var sista gången vi festade med dom här människorna, för gång på gång är det samma person som aldrig kan hålla sig i skinnet när han blir full. Herregud, vet man om detta kanske man inte ska dricka? IDIOT.


Inception

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Älskling och jag sov verkligen ut idag och det var underbart. Vi gick upp, satte på lite ris och gjorde en kasslergryta i ugnen, mums! Dessutom har jag hunnit ta mig en snabbdusch också :)

Ikväll ska vi på bio :D Det var faktist min idé, jag ska bjuda min älskade pojkvän bara för att han är bäst! Vi ska se Inception, tror den är asbra! Den har iallafall fått väldigt bra kritik och jag tycker att trailern verkar skitbra också. Vid kvart i 4 går tåget mot kalmar och vid 6 börjar filmen!

Är det någon som har sett den som vet om den är bra eller inte?


Snart utgång!

Har gjort mig iordning i stort sett klart nu, ska bara byta byxor. Jag sitter alltid med mjukisar så länge det går, hihi :)

Ikväll blir det alltså min korsett, ett par tights och mina skor från skopunkten :)





Körde på lite sotiga ögon, som jag sa tidigare :) Jag använder en skugga från H&M, med både svart och silver i. Här är bara den svarta skuggan!

Hoppas ni får en kul/mysig kväll :)

Partyyy ikväll

Det blir ändrade planer ikväll. Egentligen skulle vi ha en mysig hemmakväll, men eftersom Philip är ledig imorgon är det väl bäst att passa på? Dessutom är det en hemma-fest, vilket är ganska kul för omväxlings skull :)

Philip slutar vid halv 9 ikväll och vid 10-tiden får vi skjuts!

Tror att jag tar min nyköpta korsett som jag köpte på H&M för inte så länge sedan :) Och så lacktights till det kanske? Eller vad tycker ni? Jag tycker det är så svårt när man har ett linne/tröja som är lite kort i midjan. Det snyggaste är ju så klart att ha ett par byxor som är låga i midjan, men jag har inga direkt, så jag brukar få ta tights istället.

Jag tror att jag kör på lite sotig make-up ikväll också, á la Taylor Momsen ;)

Ni får se en "kvällens outfit" innan jag åker! Nu ska jag gå och ta en lång och varm dusch :)



Här är min korsett :)

Världens bästa bodylotion!

Har använt den här bodylotionen ett tag nu och den är super! Den är riktigt fet som passar min torra hy och dessutom luktar den hur gott som helst. Produkterna är dessutom 72% organiska!

Jag har testat dofterna; "mango & persika", "gröna äpplen, lönn & blåbär" och även "jordgubb & vanilj". Det finns en ytterligare doft som jag ännu inte har testat. Den med gröna äpplen är min favorit.



Surfa in på deras hemsida ---> http://www.bodyamericaorganics.com/
Jag köpte faktist min på coop, så kolla där om du är sugen. Kostar runt 100-lappen!

Dagens quickfix

Alla vill ha volym eller? Tror nästan det. Denna mirakelprodukt säljer vi bland annat på min APU-salong. Den är från Lanza och heter Root effects. Man sprayar den helt enkelt i hårbotten och den aktiveras sedan med hjälp av värme. För bästa resultat - föna med en borste precis innan håret är helt torrt.



145 kronor kostar den på min APU-salong!


Efter skolan

Glömde skriva detta i det tidigare inlägget;
Efter vi hade slutat skolan följde jag med Olivia och Matilda till "Kama sushi", där dom käkar typ VARJE DAG. Usch..

Iallafall, jag hade tänkt att smaka, fast jag inte ens tycker om fisk, men tillslut fegade jag ur.. Jag smakade på sjögräs-soppan som man kunde ta till förrätt. "Mm, vad mumsigt tänker du" nej, precis - inte jag heller. Jag smakade och det var precis som jag hade föreställt mig; en stor kallsup i havet MEN du råkade på köpet få med lite sjögräs och purjolök också.

Efter att ha fått i mig lite för mycket hav bestämde jag mig för att detta är inte dagen "det skall ske". Vi får se när min stora sushi-debut kommer, men jag lovar att det inte blir än på länge.


Äntligen ledig

Kom hem för ett tag sedan och nu är denna veckan också slut! Fan, så skönt med helg!

Ska snart äta lite och sedan ska jag klippa min granne. Lite jobbigt faktist.. Hade längtat efter bara soffan idag, men så blir det inte än på ett tag. Jag funderar också på att åka och handla lite chips eller godis tills ikväll :)

Förresten blev det inte skinnvästen idag heller, haha!



Mmmm, chips!

Freeedag

Nu är det redan fredag igen! Gud, vad veckorna går fort när man har praktik 2 dagar ;) hihi.

Idag har vi först historia, där Matilda i min klass faktist ska börja idag också :) mysigt. Efter det är det naturkunskap, vilket jag tycker är ganska så intressant faktist! Efter det är det lunch och sedan någon timme handels. Slutar ungefär vid 2, ganska okej tycker jag! Så det blir iallafall 3 tåget hem!

När jag kommer hem tror jag att jag ska klippa en granne till mig (om jag orkar). Han har tjatat att jag kan komma över vilken dag i veckan och klippa han. Han ska dessutom "betala mig lika mycket som en riktig frisör". Wow, tänkte jag, lite extra pengar! Sedan sa han att han betalar 200 kronor. Haha, det är ju det jag alltid tar.. Han går och klipper sig på det billigaste stället i Nybro, men jag fattar inte hur dom kan gå runt när dom har så låga priser? Vi har redan låg lön som det är..

Nu sitter jag och äter ris och kycklingnuggets, mums! Ska gå och göra mig iordning nu och IDAG tror jag att det blir skinnvästen, men vi får se ;)

Ha en bra dag!



Jag med löshår, förra året tror jag att det var

Dagens quickfix

Dagens quickfix är plattångslockar! Personligen tycker jag att dessa blir mycket snyggare än vanliga lockar med locktång, som lätt kan se lite för prinsessliknande ut. Plattångslockarna är bara att dra igenom med fingrarna och man har ett hollywoodsvall som så många just nu vill ha.



Gör så här:

1. Använd en plattång som gärna är lite smalare, om du inte har jättelångt hår vill säga. Preparera gärna håret med ett mousse eller något liknande som gör håret lite strävare. Detta får lockarna att hålla längre.

2. Ta en passé (en hårslinga) och spraya eventuellt lite hårspray på den för att ytterligare få lockarna att hålla bättre.

3. Håll kvar samma passé, håll plattången som att du skulle platta håret, uppe vid hårbotten. Vrid nu plattången upp-och-ner, så att passén blir lite vriden. Håll den i samma vinkel och dra ganska sakta nedåt.

4. Låt håret svalna innan du separerar lockarna. Kom ihåg att håret fortfarande kan forma sig när det är varmt.

5. Locka hela eller delar av håret för en mer bohemisk stil.

6. Separera försiktigt lockarna med fingrarna, vänd huvudet upp-och-ner och spraya ett medelhårt hårspray över och lyft upp huvudet. Om dina toppar är mycket torra kan du ta i någon typ av fett i dem. Var bara försiktig så att du inte överdriver.

Klart!

Det snurrar i min skalle

En av favoriterna just nu är http://www.youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY 

Älska skånska ;)

Spara pengar..

Jag ska börja spara pengar. Mycket pengar kommer snart att gå åt, men till vad säger jag inte riktigt än. Ni kommer troligtvis att få veta i veckan ;)


Dagens outfit



Kanske inte världens bästa bild, men här har ni mig idag iallafall!
Skjorta från Gina Tricot

16 and pregnant

Sitter och kollar på 16 and pregnant på MTV. Fattar seriöst inte varför man skaffar barn när man är 16, ärligt talat. Jag vet att det finns många som det faktist går bra för osv, men då har dom fått extremt med hjälp från sina föräldrar. Dom har redan varit föräldrar?! Att vara mormor handlar om att barnbarnen kan komma över under någon dag och man umgås med dom och gör roliga saker. Inte att ta hand om dom under hela deras uppväxt så att mamman/pappan kan gå i skola eller jobba. Sånt ska man ha fixat innan.

Man ska också vara klar med den största delen av festandet, ha ett fast jobb och en bra bostad. Det är min åsikt.



Söt, men inte när man är 16..

Rasta katten (?)

Har precis varit ute och gått med katten! Haha, nej han är ingen utekatt som får gå ut och gå med koppel.. Tycker synd om dom katterna. Katter ska vara lösa och kunna springa vart dom vill! Iallafall, mamma och jag gick en runda i skogen och katten tyckte det var kul att följa med och klart han fick det, mysigt :)

Småföretagande var sista lektionen idag. Tråkigt, men det förväntade jag ju mig.. Ångrar nästan att jag inte åkte hem istället för att vänta i 3 timmar på en lektion. Vi gick nästan bara igenom betygskriterier och sånt tråk ändå..

Är supertrött nu för övrigt. Kanske en liten tupplur skulle sitta fint?



Min fina kisse moses :)

Vänta, vänta och åter vänta

Sitter i skolan och väntar på att småföretagande ska börja. Har väntat i stort sett i 3 timmar nu, mellan historian och nu då.

Så maria och jag gick ner till stan, åt lite mcd och shoppade lite. Jag hittade ett par enkla tights som alltid behövs!

Vi hörs när jag kommer hem :)


Torsdag

Nu drar jag till skolan! Pusspusss! När jag kommer hem blir det dagens outfit, hihi

Making big business

Okej, jag ska berätta om dagen today! Den började vid 10 över 8 med kundpass. Jag fick en jättegullig tjej som heter Matilda och skulle göra lite slingor. Vi blekte i hätta, mestadels i botten men även lite på längderna för att få ett ljusare helhetsintryck. Blev supersnyggt tycker jag!

Efter det slutade jag (eftersom jag inte har brudkursen) och jag gick, tillsammans med Maria i min klass, ner mot stan för att fördriva tiden lite till skolfotot vid 3. Tänkte att man måste ju vara med på det sista, eller hur?
Iallafall började vi med att sätta oss på mcd. Efter typ 20 minuter hade jag fortfarande inte fått min mcchicken jr, så jag gick fram och klagade. Det visade sig att dom hade glömt mig och som ersättning fick jag en cbo istället! Skitbra ju!

Mätta och belåtna gick vi uppåt stan och kollade lite efter en vinterjacka åt Maria. Det slutade med att vi la undan en everest på stadium, skitsnygg! Vi köpte även "hemmapermanent" och permanentspolar.

Efter skolfotot tog jag 4-tåget hem (dom andra fick ta 5-tåget haha). Träffade älskling lite innan han skulle iväg och jobba. Vi käkade lite snabbt och sen skulle jag permanenta mammas kompis som är här i ett par dagar.

Nu, 2 timmar senare är vi klara. Det blev skitbra och jag är 1000 spänn rikare, inte helt fel!

Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det mys framför tv:n

Sov gott alla söta <3


Skola snart!

Sitter här och äter lite frukost; spagetti med pastasås, mmmm! Börjar cykla mot stationen vid 7 ungefär, så jag har gott om tid!

Idag är det kundpass, tror jag ska göra slingor på någon. Hoppas det inte är något mer och att det är slingor i hätta.. Efter det slutar ju jag, tekniskt sett. Men vid 3 är det skolfoto. Shit, vet inte om jag ska åka hem eller stanna och vänta i 3 och en halv timme.

Vad tycker ni?

Lång dag på jobbet..

Shit, jag är så fruktansvärt trött att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Idag har jag haft 3 stycken egna kunder; en klippning och två färg+klipp. Dessutom har jag fått lägga i en bottenfärg + en till klippning. Jag har dessutom schamponerat X antal kunder. Sammanlagt tror jag att jag har suttit ungefär en halvtimme idag. Alltså har jag stått upp ungefär 8,5 timmar. Ont i fötterna, ryggen, benen och huvudet. Jag är helt slut.

Imorgon är det skola som vanligt. Dagen börjar med kundpass och efter det slutar jag (har plockat bort brudkursen eftersom jag läser historia). Vid 3 är det skolfotografering så jag får väl fördriva lite tid på stan. Ska bland annat köpa permanentvätska, för jag ska permanenta mammas kompis hemma sen. Förhoppningsvis hinner jag med 4-tåget.

Nu ska jag sova. Godnatt.


Måndag-kväll

Ikväll blir det chips och dip eftersom jag råkade somna igår när vi skulle ha det. Haha, oops så typiskt mig.

Philip slutar nu vid 9, så jag funderar på att göra iordning det tills han kommer hem, hihi visst är jag gullig?


En liten hemlighet..

Visste ni att håret faktist inte kan repareras? Ni vet alla produkter som säger sig ska kunna reparera kluvna hårtoppar och så vidare.. Dom är fejk! Håret är ju et dött material. Det dom innehåller är något sorts bildemedel som tillfälligt "limmar" ihop topparna så att dom ser helare ut.

Man kan däremot förebygga kluva hårtoppar med vissa produkter, men dom kan alltså inte repareras. Kom ihåg det! Det enda som kan ta bort kluvna hårtoppar är att klippa håret, så enkelt är det!



"Innan du klipper dig, prova gliss!" Snarare "Klipp dig först, använd sedan gliss för att motverka att håret slits så fort"


Duscha

Tror jag ska gå och ta mig en lång och varm dusch. Sitter och bläddrar mellan kanalerna, men det finns ju INGENTING. Tråkigt.

Funderar på att ha en liten mini-spa kväll! Den börjar såklart med en dusch, en inpackning och en härlig skrubb. Efter det en ansiktsmask och måla naglarna fina. Det låter väl mysigt? :) Jag tror jag kör på det! Vi hörs sen!



Mina svarta linser har inte blivit använda så värst många gånger, dom skaver lite. Kanske för att jag inte är van, men jag blir ändå lite skraj.


Hard work, work!

Erika gick precis hem från mig. Vi har jobbat med projektarbetet och det har väl gått framåt, men vi har mestadels skrivit och såna där tråkiga saker, men nu är det klart iallafall! Skönt!

Jag var ju hos ungdomsmottagningen tidigare idag också, för att få nya p-piller. Och det gick ju bra! Tycker bara det är så obehagligt att ta blodtrycket i armen, uscha.

Nu ska jag kolla på min kära vän, tv:n och bara ta det lugnt. Det förtjänar jag efter att ha varit igång hela dagen!


Ny vecka!

Dagen började med att klockan ringde vid 10 i 8. Jag gjorde mig iordning, slängde i mig två mackor och dränkte håret med torrschampo. Usch, måste tvätta håret..
Sedan gav jag mig iväg. Linda öppnade vid 9 och vi diskuterade lite vad vi skulle göra. Vi kom fram till att vi ska bleka lite slingor och klippa såklart. Så vi började med slingor i hätta och lade på blekningen, som fick sitta på i en kvart. Eftersom Linda är gråhårig, syns inte slingorna så mycket men det blir mycket stadga i håret som hon är ute efter.

Vi sköljde ur färgen och så skulle vi ju klippa. Hon skulle ha en lite mer komplicerad frisyr, kort nacke, diagonal. Kortare på ena sidan och längre på andra, och så en assymetrisk lugg på det. Jag klippte med kniv och vid 11-tiden var vi helt klara med stylingen och allting.

Philip mötte upp mig i stan och vi handlade lite grejer till soppa som vi tänkte laga till lunch lite senare. Vi åkte också förbi rese-byrån och hämtade upp lite kataloger som vi ska kika i lite senare.

Vid 1 ska jag bort till ungdomsmottagningen för att få lite nya piller! Vi hörs efter det!


Söndags-mys

Nu blir det mys i soffan med älskling. Hörs imon! <3

T-shirts



Ett par snygga, enkla t-shirtar som gärna får flytta in i min garderob är dessa tre. De kostar 99:-/styck och är från Gina Tricot.

Party make up



Såhär vill jag vara sminkad nästa gång jag går ut! Var inte rädd för att ösa på med svart, svart, svart! Kombinera med naturlig hy och bleka läppar.

Dagens quickfix



Den här underbara produkten har länge varit en favorit för mig. Varför? Jo, den har allt. Jag använder den i både blött och torrt hår, antingen för att hålla ihop lockarna (jo, jag har lockigt hår) eller som ett värmeskydd innan jag plattar eller fönar håret.
Den har dessutom den underbaraste doft man kan tänka sig och det bästa av allt är att den blir din för under en 50 lapp! Att flaskan är så snygg att den gärna får stå framme är inte heller något minus.

Chips&dip

Vid 9 slutar Philip och då blir det chips, dip och godis. Kanske någon mysig film också eller kanske bara tv:n. Underbart, ett perfekt slut på veckan.

Imorgon ska jag vara på APU-platsen vid 9 på morgonen, för att klippa min handledare. Verkade som att hon skulle ha en ganska så komplicerad klippning så jag måste erkänna att jag är lite nervös! Vid 1 bär det av mot ungdomsmottagningen och eftermiddagen går åt projektarbetet.

På tisdag är det också APU, fast hela dagen. Min kära mormor ska komma och klippa och färga lite så det blir bara kul!


Tough love

Promenaden var supermysig. Mamma och jag gick runt i skogen och vår kisse följde med också under hela promenaden. Lite lingonplockande blev det också :)

Nu ska jag se på "tough love" som börjar på 3:an. Sista avsnittet nu, pepp! Det är ju så bra, eller vad säger ni?


Får det lov att vara en promenad?

Tror jag ger mig ut och promenerar i nån timme, hörs sen!



Vill ha tillbaka sommaren!

Ett fynd

Här är "korsetten" jag köpte när jag var i kalmar igår!





Fin va?

Sett klart filmen

Nu är filmen slut och Philip har åkt till jobbet, så jag är ensam hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men måste man verkligen göra något på en söndag? Det tycker inte jag iallafall.

Vi har köpt lite godis, chips och dip tills ikväll så det blir nog mysigt :) Imorgon har jag APU en liten stund på förmiddagen, då jag ska klippa min handledare. Shit, nervöst eller.. Efter det ska jag till ungdomsmottagningen och på eftermiddagen ska Erika och jag jobba med vårt projektarbete. Fullt upp hela dagen med andra ord.


Hulken

Nu är vi hemma igen från mormor och morfar. Vi köpte en blomma till mormor på vägen och igårkväll hade jag också ritat ett grattiskort. Vi plockade även ihop lite smått och gott till henne; strumpor, strumpbyxor, en scarves, väska m.m.

Nu är vi hemma igen och ska kolla på Hulken, som Philip aldrig hade sett (?) Vem har inte det liksom? ;) haha.


Göra mig iordning

Nu ska jag gå och fixa iordning mig lite, för vid 1 är vi bjudna bort till mormor för lunch. Hon ska firas idag för hon fyller 75! Grattis mormor!

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, det är svårt när man ska bort till mor- och farföräldrar tycker jag, för man ska samtidigt se lite gullig ut och samtidigt ska man ju trivas med vad man har på sig. Jaja, vi får se vad det blir. Kanske något liknande det här..?



En blommig tröja är väl lagom gulligt?

Inte den bästa morgonen..

Vaknade nu av att jag blev väckt av mamma och två av våra grannar som står utanför vår dörr (den är öppen) och pratar, ungefär så högt dom kan.. Lite surt, så jag gick upp och åt frukost och en av "herrarna" ropar till mig att jag ska komma ut. Jag som redan är lite sur och inte alls iordning-gjord skriker tillbaka ett nej, att jag inte alls vill gå ut, utan jag vill äta frukost.
När mamma kommer in sa hon att han bara ville att jag skulle klippa honom. Hej, dåliga samvete!

Inte nog med det utan jag kom på att min mobilräkning skulle betalats in igår. Påminnelseavgift på 50 kronor är det minsta jag behöver i min underbara ekonomi..


Godnatt!



Godnatt från Philip och Ida :)

Dagen börjar närma sig mot sitt slut..

Philip kom faktist hem redan vid 9, wihuu, mitt fel, men ett ganska så bra fel! Nu sitter vi och äter lite kvällsmat. Innan vi lägger oss blir det nog lite wii och kanske en film, vi får se. Är faktist ganska trött eftersom jag ändå gick upp ganska så tidigt idag.

Imorgon ska vi iallafall fira mormor som fyller 75. Grattis mormor!




Ett litet tips..

Funderar du på att klippa dig eller kanske färga håret i en annan färg? Då kan den här hemsidan vara något för dig. Du kan prova på över 200 olika frisyrer och massa olika smink, ögonfärg osv.



Man kan också ha lite kul. Vad säger ni om mig i rihannas frisyr?
Hemsidan heter www.taaz.com

Min dator

Jag har en rosa minidator från hp som jag fick av älskling när jag fyllde 18.



Vad har du för dator?

Oops, I did it again..

Hoppsan, vi råkade visst somna.. Vaknade nyss och nu hjälper vi mamma med maten. Det luktar underbart måste jag säga. Grillat, klyftpotatis och bearnaisesås, mmmm det vattnas i munnen på en ju! Philip börjar ju jobba sen vid 5 så då är det bara jag och mamma hemma, fram till 10 när han slutar. Får se om det blir någon film ikväll också, kanske det.. Är det någon som vet någon bra film som går på tv ikväll? <3


Grillning ikväll

Jag sitter här i sängen med min dator, medans Philip somnade. Jag måste säga att det ser otroligt skönt ut, så jag kanske ska sova middag en halvtimme? Jag fick ju trots allt inte sova så länge idag på morgonen ;)

Vid 4 ska vi äta och då blir det grillat, så otroligt gott! Man får passa på nu medans det fortfarande är lite grillväder, för snart är det väl för sent.



Grillat måste vara en av mina favoriträtter!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen från kalmar. Det var en riktig snabbis! Jag hittade lite smått och gott med, ett torrschampo och en korsettliknande topp. Ska visa senare :)

Dessutom åt vi lite glass på Ben & Jerrys som jag sa tidigare. Jag tog "strawberry cheesecake" och "cookie dough". Strawberry cheesecake hade jag inte smakat innan och den var väl okej, men jag skulle nog inte köpa en hel burk med den. Philip tog "Phish food" och någon med knäck i. Nästa gång vi köper en burk blir det absolut Phish food, för den var supergod!

Min favorit är "half baked", med både kakdeg och brownies, mmmmmmm!
Vilken är din Ben & Jerrys-favorit?


Ändrade planer!

Eftersom mamma snart ska in till kalmar, så hänger Philip och jag på. Dom har öppnat ett nytt "café" som heter Ben & Jerrys och ni kan ju gissa vad som finns där ;) Jättemysigt, så vi ska testa det! Kanske blir lite shopping också, men jag ska försöka spara till utlandsresan i höst. Jag ska nog iallafall köpa ett torr-schampo och kanske ett nagellack jag har kikat på. Hihi, vi får se vad det blir!

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men eftersom jag aldrig hade min skinn-väst i skolan så kanske det blir det nu istället. Det blir ju lagom varmt med den och en långarmad under :)

Nu måste jag göra mig iordning! Vi hörs efteråt :)



Min korp från Björg är mitt finaste smycke. Gjort i silver och med diamantögon. Fick det på min 18-årsdag som en extra liten present, bara för att det var 18. Jag använder den i stort sett varje dag.

Kanske borde sussa lite till?

Amazing race tog precis slut och min varma säng lockar mycket, måste jag säga. Philip slutar ju vid halv 11 så jag funderar på att lägga mig ett tag innan han kommer hem. När han kommit hem blir det en snabbdusch och sedan troligtvis ner till stan.

Min mormor fyller år snart med, så jag funderar på att kanske fynda något till henne också. Det är ju tanken som räknas, eller hur?

Vi hörs senare! <3


Yeah baby

Har varit lite sugen på ett rosa läppstift ett tag. Funderar på ett från Make up store, i färgen baby, som har en snygg ljus-rosa färg. Läppstiften håller bra kvalité och man kan få dom för en ganska billig peng. Dessutom har dom ju ett jättestort sortiment så man kommer mer än säkert att hitta både en, två eller tre favoriter.



Läppstiftet åt vänster är i färgen "baby"


Höstiga naglar

Nu när hösten börjar göra sig påmind tycker jag det är übersnyggt att byta ut sina pastell-naglar mot något mer mustigt och mörkt. Chanel har nagellack som är svarta, med några droppar av någon annan färg i. Jag hade lätt velat ha en droppe midnattsblå i. Hur snyggt är inte det? För övrigt är ju ett par vinröda naglar alltid en vinnare.


Klar med färgningen

Nu är jag klar med färgningen. Visst gick det fort? Känns som att det går fortare och fortare varje gång jag färgar mamma och det gör det nog säkert också!

Nu är jag inte trött heller.. Fastnade framför "Amazing race" och det är ganska bra, eller vad tycker ni? Jag hade lätt varit med där, skitkul ju!

Får se vad vi hittar på idag. Philip kommer hem vid halv 11 och sen börjar han jobba vid 5 igen. Jag tror vi ska åka och hämta lite resetidningar. Vi funderar starkt på att åka någonstans nu till höstlovet. En restresa liksom och det vore ju underbart! Hatar Sveriges kalla klimat..



JA TACK!


My mom is evil..

.. För hon väckte mig nu och vill att jag ska färga hennes hår. Nu liksom? Hon skulle tydligen iväg och ville ha det gjort nu. Så nu sitter jag och äter frukost vid halv 9 på min lediga dag. Det är för jäkligt hörrni..

Ser iallafall ut att bli en fin dag, solen skiner men det är säkert kallt ändå, som det har varit den senaste veckan. Surt, tycker jag.

Godnatt


Mitt fina rum

Kommer ni ihåg för ett tag sen när jag sa att Philip och jag målade om mitt rum? Nae, inte jag heller. Iallafall så flyttade ju vi och mitt rum (eller Philips och mitt) skulle vi fixa iordning lite. Vi slipade och spacklade och målade allt vitt, taket och hela rubbet. Jag målade också en slinga i ena hörnet i rummet i blått. Här är en bild på det :)



Den går över två väggar och upp i taket. Under är min säng, vad säger ni, hiss eller diss?

Popcornen började brinna

Eller ja, nästan iallafall! Tror det var något fel på påsen. Jag gjorde allt man skulle och som jag brukar, men påsen blåstes liksom inte upp riktigt och vi märkte att hela micron var rökfylld. Usch, fick hälla vatten på dom. Så det blev inga popcorn för mig idag, kanske var ödet? Jag sa ju att jag skulle bli nyttigare ;) haha

Nu ska vi nog snart lägga oss tror jag. Min huvudvärk har blivit bättre, men jag ska ändå lägga mig tidigt för säkerhets skull så det går över. Dessutom börjar älskling jobba vid 7 imorgon så han behöver nog också lite sömn.

Ni får sova så sött så hörs vi imorgon! <3


Projektarbetet

Jag kom på att jag kanske inte har berättat vad Erika och jag ska göra för projektarbete? Jo, idén kläckte vi i samband med att Bobby's produkter kom ut. I slutändan kom vi på att vi faktist vill göra ett schampo. Kanske inte hela, men iallafall designa en egen flaska. Tror ni att det är möjligt? Vi vet faktist inte än, men vi hoppas på det bästa. Har fått kontakt med ett etikett-företag som kanske kan hjälpa till att göra vår dröm möjlig.

Personligen tycker jag att TIGI gör riktigt fina förpackningar, bland dom finaste faktist. Dom ser stilrena ut och samtidigt personliga som gärna får stå framme i badrummet!


Snart kommer älskling hem

Älskling slutar jobba nu vid 9. Då blir det popcorn (smörsmak såklart) och mario-cart race hela natten. Haha, ne bara skojja, men en liten stund iallafall ;)

Har bestämt mig för att bli lite nyttigre. Inte helt nyttig, men lite mer iallafall. Lite mindre godis, lite mer sallad. Men då är väl popcorn det bästa snackset? Det är inte speciellt mycket fett i det, eller a, kanske smörpopcornen då men iallfall. Så jag har bestämt mig för att en gång i veckan får man äta men inte resten. Får se hur det går med det här, troligtvis inte speciellt bra, för det brukar det inte göra..


På måndag ska jag..

På måndag ska jag klippa min handledare som jag har på salongen (!) Shit, vilken press! Jag vet ju att jag kan klippa, men tänk om hon inte blir nöjd? "Nae, ida, tyvärr så får inte du vara hos mig längre och ha praktik".. Nae, så kommer det ju inte låta, men ändå! Måste förbereda mitt psyke, haha


Inspiration





Ja, vadå? Såhär kan väl jag också göra noooot, jag är ju liksom frisör!


Tattoo

Jag vet iallafall vilken skrift jag ska ha.. Bara inte vad jag ska skriva, men troligtvis blir det på ryggen. En bit på vägen! haha




Dagens quickfix!

Länge sedan dagens quickfix nu, men här kommer ett litet tips! Många av er använder det säkert dagligen och det är ju superbra. Det jag såklart pratar om är torrschampot. Eftersom alltför många svenska (däribland jag) tvättar håret alltför ofta försvinner hårets naturliga fetter. Detta resulterar i att håret blir torrt, utan glans och går lätt av. Mitt tips är att försöka förlänga tvättningen så länge som möjligt. Nu tänker säkert ni: "men mitt hår är ju skitigt efter X antal dagar". Saken är den att håret vänjer sig vid hur ofta det tvättas och prodcerar därför fett fortare eller snabbare.

Om man kan förlänga tvättningen med iallafall 1 dag med hjälp av torrschampot så är det absolut värt det. Håret kommer vänja sig vid att tvättas mer sällan och producerar därför inte lika mycket fett. Dessutom får du massvis med volym och luktar dessutom gott. Alla som vill ha räcker upp en hand?

Min favorit är från Proffs. Billigt och bra!



Du hittar det på bland annat H&M

Hemmafru ida!

Eftersom alla jobbar ska tydligen jag ta hand om hushållet här hemma, enligt mamma. Så nu ska jag gå och diska. Usch, det tråkigaste som finns..


Ny design!

Nu design gjord! Lite snabbt och slarvigt, men visst var den bättre än den gamla? Fattar fortfarande inte hur man gör headern större än vad den är nu, för jag får liksom en ram runt, men skit samma! Får fixa en roligare lite senare när jag orkar. Så länge får den här räcka :)

Testing


Home alone

Nu har Philip åkt till jobbet så nu är jag hemma själv, med min älskade katt såklart. Han får vara mitt sällskap ikväll. Ska ha en riktig myskväll och piggna till mig från "sjukdomen" eller vad det nu är.. Ska spela mario-cart tror jag på wii, haha. Och sällskapa med min tv. Like it!


Äntligen fredag!

Nu har vi äntligen slutat! Fan vad gutt! Och lagad mat får jag när jag kommer hem också. Philip står och gör spagetti och köttfärssås, lyxigt eller?

Idag hade vi först historia och sedan två lektioner naturkunskap. Den andra lektionen tittade vi i mikroskop, något jag faktist aldrig har gjort innan! Vi kollade på hårstrån och annat smått och gott, sjukt kul!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med en påse popcorn. Tror att jag håller på att bli sjuk också eller jag vet faktist inte. Jag har ju haft huvudvärk i 3 dagar nu och tycker att jag känner lite i halsen också. Jag har ju opererat bort halsmandlarna så jag får därför jättelätt ont i halsen eftersom jag inte har samma skydd som alla andra. Har iallafall tagit en ibumetin nu, eftersom den är antiinflammatorisk också och kan därför hjälpa till att ta bort bakterierna i halsen. Bra va?

Nej, nu är maten klar så nu ska jag äta :)


Nice hair



Måste bara säga att jag älskar den här frisyren. Blev inspirerad till en liknande frisyr imorgon, iallafall överhåret uppsatt!

Valinformation

Ja, som alla säkert vet som har läst min blogg, så var vi på valinfo idag i kalmarsalen. När vi kom in, satt alla partierna på scenen i en rad och vi fick sätta oss i stolarna framför (salen är ganska stor). Dom började vara snälla mot varandra och fick frågor som handlade mestadels om jobb och miljön. Men i slutet var catfighten igång! De hackade ner på varandra och avbröt och allt sånt där och det var askul! Publiken (vi) fick också ställa frågor till dom, som jag mest tyckte att dom bortförklarade och började prata om något annat.

Så vet ni vad ni ska rösta på i valet? Eller om ni inte är 18, vad hade ni röstat på och framför allt, vågar ni stå för det? När jag gick till valinfot idag trodde jag att jag var centerpartist, men efter idag vet i fan om jag inte är moderat.


Tomorrow is another day

Imorgon tror jag att jag kör på min skinn-väst, den har ni inte sett va? Köpte den iallafall i Stockholm när jag var där, skitsnygg är den! Kanske slänger in en "dagens-outfit" imorgon då? ;)


Hygroskopisk effekt

Ska nog snart gå och lägga mig för jag har så fruktansvärt ont i huvudet och illa mår jag också. Troligtvis för att jag var hungrig och bara åt sallad, för jag känner mig inte speciellt sjuk. Jag brukar bli sådär lustig om man bara äter sallad och är hungrig, för man blir liksom "halv-full", hrm, lustig känsla, varken hungrig eller mätt.

Har precis lagt över lite grejer till vår handledare på projektarbetet. Verkar som att det går framåt alltså! Hoppas på ett ja från ett företag som kanske ska sponsra oss!

Tog en välbehövlig dusch nyss också, gutt. Fast jag hatar att sova med blött hår, så får nog föna det lite innan jag lägger mig! Mitt hår är väldigt segt på att torka, det beror på den hygroskopiska effekten, alltså hårets förmåga att hålla vatten. Är håret bra på att hålla vatten och också lätt blir blött, brukar det betyda att håret också är lättare att färga och man kanske inte behöver lika stark färgblandning ;)

Japp, så är det! Nu ska jag sussa, Godnatt allihopa <3



Gammal bild, men vad säger ni,
brunt eller blondt?

I will be rich ;)

Har precis klippt min farmor för första gången, japp det är sant! Verkar inte som att hon har litat på mig innan jag har börjat 3:an ;) Haha, men iallafall fick jag 400, jag vara whaaat? :o Troligtvis lägga dom i "kassan" som Philip och jag har till utlandsresa. Över 8000 har vi där nu :) Så kanske blir det en utlandssemester till höstlovet och det vore ju perfekt, varmt i vattnet och inte för varmt i luften, love it!

För övrigt har jag haft väldigt ont i huvudet i 2 dagar nu. Har ont precis bakom vänster öra och det började igår efter skolan så när jag kom hem fick jag ta en ibumetin. På natten när jag gick upp kände jag det också och även idag på morgonen. Jag har ätit ibumetin idag också, men nu börjar den släppa så det gör skitont igen. Fattar inte vad det är :( Kanske får gå till doktorn..



Jag och moses <3

Historia-redovisning, done!

Har precis haft historia-redovisning och det gick ju bra. Kändes bara som att vi hadr varit lite överambitiösa.. Bara frisör-pluggisarna som hade gjort läxan, haha.

Nu ska vi snart ha projektmöte med vår handledare och sen ska vi ha info på idrotten. Efter det blir det en kort lunch och sedan en promenad ner till kalmarsalen där vi ska på lite valinfo. Skönt, inte så jobbig dag :) Slutar tidigare med, vid 3-tiden. Hoppas på 3-tåget, men är tveksam på om vi verkligen hinner med det..

Ny dag!

Sitter fortfarande i pyjamas (japp, ni hörde rätt - det börjar bli kyligt ute ju ;)) och ska snart ge mig iväg till skolan. Frukosten bestod av kycklingen sen dagen innan, mumsigt :)

Funderar på att köra på en lite mer sportig stil idag, med en sån collagetröja osv. Vad säger ni om det? Jag älskar en lite mer sportig stil för man bli liksom aldrig för uppklädd! Nu ska jag gå och byta om och ge mig ut i kylan, see ya!

Läggdags

Nu ligger jag i soffan med min kära pojkvän och vi ska snart gå och lägga oss. Har gjort historia-läxan och även spelat lite mario-cart, super!

imorgon blir det historia på morgonen där maria och jag ska ha muntlig redovisning på sveriges och frankrikes kungar, mhm intressant va? kul kul att lyssna på och de. Men troligtvis blir det inte mycket mer gjort den lektionen än just att lyssna på resterande redovisningar. Efter historian ska Erika och jag ha ett projektarbetes-möte med vår handledare, så jag får verkligen springa från Jenny (en annan skola som vi har historia på) bort till vår skola, Lars Kagg. Vid 10 är det idrott men inget ombyte, bara lite prat och så, så det är väl skönt :) Eftermiddagen är jag inte speciellt uppdaterad på, men jag har för mig att vi skulle på någon valinformation borta i kalmarsalen så vi skulle sluta vid 3 och det är ju inte helt fel, eller hur? ;)

Men nu väntar sängen, pusssssss


1 september

Idag var det kundpass i skolan. Hade ingen kund så det var skönt, haha! Så jag gick runt och svarade i tele, städade, diskade, men mest av allt "såg ut" som att jag fördrev tiden ;) hihi busigt va?
Efter det SUPERLÅNGA kundpasset var det lunch, makaroner och köttbullar. Gick väl att äta..

Sen började den nya brudkursen, där vi gick igenom lite vad vi ska göra där och så. Tror dock att jag ska hoppa av, för eftersom jag läser historia a som inte är inlagt i vårt program får jag 100 timmar för mycket och jag har redan 50 från matte b:n. Är också lite opepp på frisör just nu sen vi fick reda på dom nya reglerna och kollektivavtalen, GAH ska man bo hemma tills man är 30 eller? Fattar inte hur dom tänker.

Hände lite tråkigheter på brudkursen med.. Det är lite bråk i klassen så vi fick stanna och reda ut det, eller försöka iallafall. Jag hoppas att det är löst nu eller att vi iallafall kan lämna det bakom oss för det verkade ju inte riktigt som att vi kom någon vart.. Fick därför ta 5-tåget också, men det var det såklart värt ;) <3

Iallafall tänker jag vara förberedd på vidare studier och det finns faktist något jag funderar att läsa ;) hihi men det får ni inte veta!


RSS 2.0