Dagens quickfix

Dagens quickfix är plattångslockar! Personligen tycker jag att dessa blir mycket snyggare än vanliga lockar med locktång, som lätt kan se lite för prinsessliknande ut. Plattångslockarna är bara att dra igenom med fingrarna och man har ett hollywoodsvall som så många just nu vill ha.



Gör så här:

1. Använd en plattång som gärna är lite smalare, om du inte har jättelångt hår vill säga. Preparera gärna håret med ett mousse eller något liknande som gör håret lite strävare. Detta får lockarna att hålla längre.

2. Ta en passé (en hårslinga) och spraya eventuellt lite hårspray på den för att ytterligare få lockarna att hålla bättre.

3. Håll kvar samma passé, håll plattången som att du skulle platta håret, uppe vid hårbotten. Vrid nu plattången upp-och-ner, så att passén blir lite vriden. Håll den i samma vinkel och dra ganska sakta nedåt.

4. Låt håret svalna innan du separerar lockarna. Kom ihåg att håret fortfarande kan forma sig när det är varmt.

5. Locka hela eller delar av håret för en mer bohemisk stil.

6. Separera försiktigt lockarna med fingrarna, vänd huvudet upp-och-ner och spraya ett medelhårt hårspray över och lyft upp huvudet. Om dina toppar är mycket torra kan du ta i någon typ av fett i dem. Var bara försiktig så att du inte överdriver.

Klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0