♥ Dagens hårtips



Såhär lockar du håret med perfekt resultat:

1. Börja förbereda håret med någon lockfrämjande produkt som helst inte tynger ner håret. Det är bäst att använda en i sprayform.

2. Dela upp håret så att du börjar med håret längst ner i nacken.

3. Har du ett mycket tjockt och långt hår är det bäst att du verkligen får överhåret lockigt, så du behöver inte lägga lika mycket krut på underhåret. Det är snyggast om lockarna är lite olika tjocka och lockiga.

4. När jag lockar håret använder jag aldrig den lilla "öppningen" som finns på locktången. Ni vet, det finns en flärp som man ska fästa toppen i? Jag tar helt enkelt hårslingan och lindar den runt, från botten ut mot toppen. För ett lite bohemiskt och naturligt resultat kan du välja att lämna toppen rak.

5. Locka igenom hela håret, sektion för sektion. Håret vid ansiktet blir snyggast om det lockas bakåt, bort från ansiktet. 

6. Har du en lite kortare lugg kan det vara snyggare att böja till den med en plattång. Luggen behöver inte vara lika lockig som resten av håret, utan bara böjd bakåt.

7. Fixera med ett medelhårt hårspray. Se till att lockarna fortfarande kan studsa när du går så undviker du en hjälmeffekt. Avsluta med lite glansspray och eventuellt något serum i topparna. Klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0